żałują wlać troszkę wiięcej zupy (2) jestem bardzo często w forum jadam posiłki w bioway zamawiając zupę pani... BASIA Smacznie i miło (1) Dobre jedzenie Dawid Bioway Dmowskiego (1) Ceny odpowiednie do dań. Jest smacznie i bardzo miłe Panie. Karolina
Wege fast-food (1) Z każdą wizytą BioWay’u przekonuję się, że to tylko fastfood dla wegan i... Olga Dostawa tragedia (1) Ponad dwie godziny czekania za dowozem. Lepiej zamówić pizzę. Wieksza szansa... Łukasz Bioway Dmowskiego najlepszy bar (1) na Dmowskiego najlepsze jedzenie i super obsługa Ewel Bioway Dmowskiego (1) Najlepszy bar w trójmieście Elżbieta Nie polecam. (1) Wybraliśmy się do BioWay na Dmowskiego z całą rodziną . Zamówiliśmy... ruda Dlaczego tak pikantnie? (2) W ciągu ostatniego miesiąca jadłam w BioWay'u 3-krotnie: raz na Wałach... Nell Miło i fajnie cenowo! (1) Polecam. Zawsze mają coś ciekawego i zdrowego do jedzenia w przystępnych... Janek mila,inteligetna,profejonalna obsluga no i piekna i to mega (1) przyjezdzam sobe specjalnie po surowki FRANZ bio way galeria (6) Jedząc tam po raz trzeci zastanawiam się co ten bar ma wspólnego z innymi... niezadowolony klient BAR NA~WYSOKIM POZIOMIE (5) Jestem stałą klientką w barze na ulicy Wały Jagiellońskie i zawsze wszystko... Justyna Wielkie rozczarowanie. (4) Po pierwszej wizycie (tuż po otwarciu) powiedziałam sobie, że już nigdy... Hanna Kocham Was!! :) (2) Z ręką na sercu mogę każdemu polecić Bioway. Jem u Was średnio dwa razy w... An. Dobre jedzenie w znośnej cenie (3) Niedawno skorzystałem z tego biowaya, miłe panie pod Galerią rozdawały kupony... marco rollo pozytywne miejsce (2) Korzystałam kilkakrotnie z tego miejsca, z ciekawości zajrzałam na oceny i... Wiola Smutne miejsce z niską wibracją. Jedzenie marniutkie, obsługa tragiczna (ręce opadają). (2) Nie polecam nikomu - omijać szerokim łukiem, podobnie zresztą jak i pozostałe... veganspirit Niestety, rezygnuję po wielu próbach (2) Oj, oj, oj. Byłam stałym klientem, do dziś. Z perspektywy czasu miałam okazję... Ninka super (1) obsługa miła i uśmiechnięta. Chętnie zajrzę ponownie. Uważam, że to co mi... meg.i.wa