Nie polecam (1) Dostawa trwała ponad 1,5h zero informacji ze czas dostawy się wydłuży Pan... Ja Devolay (1) Nie polecam devolaya w tym bistro, więcej panierki, znikoma ilość mięsa a o... Sandra nie za bradzo (1) Pani przy telefonie nie bardzo zorientowana co jest dostępne a czego nie ma.... wiola
Spaghetti bolonese (1) Polecam wszystkim pyszne i tanie . Uwielbiam spaghetti i tylko to jem w... Ruda Dobre jedzenie, ale długo się czeka. (1) Nigdy sie nie zdażyło żeby dowieźli pizze w obiecanym terminie. Krystian z zamowienia na zamówienie coraz gorzej (1) Niezalezne od pory dnia, na zamówienie czekalam ponad godzinę, a mieszkam... niezadowolona BYŁA klientka Beznadzieja (1) To co przed chwilą dostaliśmy to jest szczyt bezczelności "kucharzy", o ile... Klient Wszystko było odgrzewane (1) To było moje pierwsze i niestety ostatnie zamówienie w Bistro Duet. Zamówiłem... Maciej Zawadzki A chciałem się przyczepić (1) ... i nie wyszło. Jak zwykle jedzenie super obsługa też. Wszystko cieplutkie... admin z zsm Stały klient z ZSM (1) Co tu pisać wszystko świeżutkie, smaczne i przyrządzone niemal jak w domu.... admin z zsm Smacznie i szybko (2) Bardzo miły Pan przyniósł nam jedzenie, nawet szybciej niż się spodziewałam.... Aleksandra Rewelacja (1) Co tu dużo mówić/pisać - smacznie jak u mamy ;). Jedzenie smaczne i porcje... Łukasz B. Obiady tylko na miejscu ! (2) Już drugi raz trafiłam na pleśń w pizzy dokładnie w (sosie pomidorowym... Meg Opinia (1) Makaron do spaghetti w rosole? Chyba czas zmienić kucharza albo podpytać... Ja Bardzo dobre jedzenie (1) Dosc czesto przychodzimy na jedzonko bardzo miła obsługa :) a jedzenie... Kasia Opinia stałego klienta (1) W Bistro Duet jadam dość często. Zazwyczaj zamawiam na wynos, ale zdarza się,... Marek Zamowienie (1) Zadzwonilem pytajac sie ile wynosi porcja makaronu . Uslyszalem " 250 nie no... Klient Tanie żarcie - raczej dla studentów (1) Obsługa spoko. Ceny rzeczywiście niskie. Promocje fajne. Porcje duże. Dowożą... szamiarz promocja wygasła? (1) Witam. Dziś złożyliśmy zamówienie i nie naliczono rabatu 20 % i 7 złotych... Michał Kiedyś tam było dobre jedzenie. KIEDYŚ !!! (1) Odkąd odszedł jeden z właścicieli wszystko sie pozmieniało. Niestety na... Andrzej