polecam!!! (1) Fajna obsługa, ja się tam zawsze czuję jak u siebie! Na jedzeniu się jeszcze... Anna BAR PORAZKA!! (1) W MENU ZAZNACZYLAM 5,BO NA ULOTCE FAJNE JEDZENIE Z PRZYSTEPNA... Iwona Ostatni raz! (1) o 12.30 zamowilem devolay z frytkami i cheesburgera. Niedosc ze bulka byla... Maciej
Tragedia! (1) Czas oczekiwania 45-60 minut. Było półtorej godziny. Jedyny plus za niskie... Marta Niemiły zaskok (1) Zamówiłam z Bistro Duet po raz pierwszy, ze względu na bardzo dobre opinie na... Maggie Mile zaskoczona (1) Nie miałam okazji wcześniej zamawiać jedzenia w Bistro Duet. W końcu się... Anna superrrrrrr (1) SUPER JEDZONKO-smaczne domowe tak trzymac!!! polecam serdecznie znajomym, i... darek NAJGORSZA PIZZA W 3-MIEŚCIE (3) PROSZĘ PAŃSTWA PORAŻKA, nauczcie się piec zanim coś sprzedacie. PIZZA... Stanisław B. Super smaczne jedzonko :) (1) Zamawiamy często z Bistro Duet ze względu na jakość i smak pizz i innych dań... Jakub Rewelka (2) Pyszny obiad za 12zl i to przywieziony do domu, po co w domu gotować. Schab z... Student Bistro duet (1) Pizza bardzo smaczna, na cieniutkim cieście jak powinna być. Mam tylko... Wiola Następnym razem obiad tylko na miejscu. (3) Jeden minus za zestaw surówek - tylko 2 surówki, w obydwóch daniach takie... Agnieszka Rewelacyjne jedzenie (2) Jak najbardziej wszystko super, a w szczególności jedzenie za taką cenę. Z... Tomek doris - opinia (1) Wczoraj byliśmy w Duecie z mężem na obiedzie.Jeśli chodzi o menu, w porcjach... doris Pysznie (1) Dania dojechaly gorące, i nawet przed czasem :) Zamowilismy 4 rożne dania i... Robert