Bistro Kwadrans

Bistro Pizzerie

Gdynia, skwer Tadeusza Kościuszki 20

Staczaja sie (1) Bylem stalym klientem, ale juz nie bede. To nie jest to samo bistro, ktorym... Klient zabójczy Kwadrans (1) Miałem przyjemność korzystania z Bistra po ponad pół roku...nie trzeba być... Jacek Polecam gorąco (1) Korzystam regularnie, odkąd pamiętam i jestem bardzo zadowolony. Zawsze jest... Lech
Zniesmaczona (1) Byłam stałą klientką "KWADRANSA" ale już nie będę. Dzisiaj miarka się... Edyta z Gdyni KWANDRANS NAJLEPSZY! (1) Jedzenie wyśmienite- duże porcje,świeżość,ładnie podane a ceny przystępne.... Krzysztof Ela - opinia (1) Jestem trochę zdziwiona ilością negatywnych komentarzy, tym bardziej, ze nie... Ela Negatywna zmiana opinii (1) Kiedyś korzystałam z usług tego lokalu i byłam niezwykle zadowolona, jedzenie... Ola Źle (1) Od lat stołuje się w Kwadransie. Zawsze polecałam znajomym i turystą Waszą... Ewa Niestety ostro zepsute wrażenie (3) Witam! W kwadransie gościłam parokrotnie i zawsze było naprawdę nieźle.... zniesmaczona zawiodłam się... (1) Byłam niegdyś stałym klientem tego bistro. To było jakies 2-3 lata temu,... Anna super! (1) Wszystko jest tam na duzy plus!!!!!! Emilka Pyszne (1) Polecam wszystkim chcącym zjeść dobrze tanio i smacznie. Polecam nalesniki !!! Marcin mintus - opinia (1) Próbowaliście w tym lokalu kurczaka z sosie pieczerkowym? Ja uwielbiam to... mintus Super lokal!!! (1) Naprawdę gorąco polecam wszystkim będącym w pobliżu, gdyż pomimo nazwy... dudierrr REWELACJA !!!!!! (1) Dania przepyszne i tanie!!! obsługa bardzo miła, lokal równie przyjemny:)... Petrucci