Bistro Kwadrans

Bistro Pizzerie

Gdynia, skwer Tadeusza Kościuszki 20

Kiedyś-bardzo ok. Teraz-żenada (1) Miejsce bez porównania do tego co było kilka lat temu. Wystrój tandetny, ceny... xyz beznadzieja (1) TRAGEDIA..zacznę od klimatu..zero bistro w bistro.Obsługa miła Ale zakręcona.... Pyza 30 minut czekania na danie dnia... i zimne jedzenie... (1) Juz tam wiecej nie ide po tym jak czekalismy 30minut na danie dnia.... Kristof
Pani Kasia (1) Wczoraj miałem przyjemność odwiedzić tę restaurację. Jedzenie pyszne, polecam... Łukasz Kitowski To już nie jest tamten Kwadrans (2) Piszę szczerze! Chodziliśmy tam czesto na objady niedzielne całą rodziną. Po... Miejscowy Warto zaczekać ;) (1) Jedzonko całkiem tresciwe, obsługa miała i ułożona. Czas oczekiwania... Krzysztof oszustwo (2) pani przyjmująca zamówienie z innego swiata,danie dnia którym miał być... ja Ocena (1) Jakość potraw bardzo dobra, obsługa szybka i miła, klimatyzacja pomieszczeń,... Lucyna Zielińska Nie polecam, lepiej zjeść gdzie indziej (1) Kiedyś jedzenie tam było o wiele lepsze. Ale widać, że się zepsuło. Jadą na... maro Podstawowa zasada (1) Niestety nie polubimy się. Byłam w Bistro Kwadrans kilkukrotnie na śniadaniu.... Ewa Wielkie rozczarowanie (2) Po dłuższej przerwie odwiedziłąm to miejsce ponownie. Niestety,klapa po... gość NIE POLECAM (1) Jedzenie fatalne.. jedna osoba obslugiwana nawet 10minut .. cały talerz... gość Czy to ten sam Kwadrans? (1) Kiedyś często korzystałem zawsze zadowolony, duże smaczne porcje, miła i... Macias nigdy tam już nie przyjdę (1) jadałem w tym lokalu regularnie i wybaczałem kilkakrotnie wpadki ale miarka... m koszmar (1) Wielokrotnie bywałam w Kwadransie. Zawsze dobre jedzenie, szybka obsługa.... di Zawsze smaczne i estetycznie podane dania. (1) Nie mieszkam w Polsce ale kiedy odwiedzam Polske i Trojmiasto to wpadamy tu... Artur O zgrozo! najgorszy niedzielny wypad na obiad jaki pamiętam! (1) Wybrałam się do tego baru dnia 29.09 z mężem i 2,5 letnim dzieckiem mając... Weronika Bar na 5+ (1) Szybko, tanio i smacznie, w dodatku duze porcje, Notka dla managera: Pani... K słabo mi się zrobiło .. (1) żarło, żarło .. i zdechło.. po ostatniej wizycie w tym właśnie barze moja... Kasia super (1) od kilku lat spędzamy urlop w Gdyni, a obiady jemy własnie w Kwadransie.... Borówki