Bistro Kwadrans

Bistro Pizzerie

Gdynia, skwer Tadeusza Kościuszki 20

Nikola - ocena (1) Bardzo smaczne jedzenie miła obsługa krótki czas oczekiwania napewno tam... Nikola Malwina - ocena (1) Jak tylko jesteśmy w Gdyni zawsze odwiedzamy kwadrans jedzenie pyszne duże... Malwina Jacek - ocena (1) Przepyszne jedzenie, świeże, i bardzo duże porcje. Polecam kulę ala Bistro.... Jacek
Kamil - ocena (1) Przychodzimy niezmiennie od paru lat z rodziną zawsze świeże i smaczne... Kamil Paulina - ocena (1) Pyszne domowe jedzenie przemiła obsługa niskie ceny polecam ! Paulina Kasia - ocena (1) Polecam serdecznie, mozna traktować var jako lepszy jak bar mleczny a cwny... Kasia Awa - ocena (1) Nie polecam. Nikt mnie nigdy tak nie zlekceważył. Czekałyśmy pół godziny na... Awa A. Kołakowska - opinia (1) Wybrałam się na śniadanie po sprawdzeniu menu na stronie. Ceny realne... A. Kołakowska Skobel - opinia (1) Miła obsługa jedzenie jak u Babci Skobel Gdynianin - opinia (1) Kilka lat temu za rozsądne pieniądze można było dobrze zjeść. Z portfela... Gdynianin kwadrans niestety ale idzie na dno (1) Jestem mieszkancem Gdyni, kwadrans pamietam jeszcze za jego lepszych czasow.... mcozio przecena (1) Dziasiaj byliśmy po bardzo długim czasie na obiedzie w Kwadransie ,na wejściu... Andrzej zdecydowane nie (1) kiedys moje ulubione jedzenie w centrum gdyni. obecnie fatalne, zimne,... joanna Gorąco polecam (1) Jedzenie naprawdę bardzo smaczne.... a do tego szybko i przyjemnie. Obsługa... Erni nie polecam !!! (2) jedzenie koszmarne , byłam kilkakrotnie i za każdym razem zawód , już nigdy... gdynianka Nie polecam (1) Zdecydowanie nie polecam,nieprofesjonalna i niekompetentna obsluga.Jedzenie... Kobieta Nie bistro tylko speluna (1) Nie polecam. Parę lat temu było dobre jedzenie a teraz,szkoda gadać . Po 20... Grzegorz Smutek (1) Jak dla mnie najgorsze spagetti carbonare w Gdyni. Gdynianka Obsługa niekompetentna (1) Obsługa pomyliła dania, w rezultacie jedna osoba już zjadła a druga jeszcze... Beata Kiedyś-bardzo ok. Teraz-żenada (1) Miejsce bez porównania do tego co było kilka lat temu. Wystrój tandetny, ceny... xyz