Bistro Oregano

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdynia, Leona Staniszewskiego 15

Zenada (3) Zamawiałam różne dania i za każdym razem był ten sam problem. Zamówienie... Niezadowolona nie polecam (1) Zamówienie złożyłam przez p-ne.pl. Mnooostwo ziemniaków, mało mięsa i sos (w... ikabg ocena mierna (1) Nie wiem jak można zachwycać się potrawami czy pizza w pizzerii oregano. Brak... zniesmaczona
Smacznie i świeżo (1) Zamawiamy pizzę przez telefon i odbieramy osobiście. Nigdy się nie... Stały klient Zero skruchy - WSTYD (1) Zamówiłem dziś jedną pizzę na Chwarzno. Przez telefon samemu dopytując się o... Wkurzony klient mniami! (1) W końcu pizza godna zamówienia :) pyszne! Ania Chwarzno Najlepsza pizzeria na Wiczlinie (1) Uważam, że Oregano oferuje najsmaczniejszą pizzę na Wiczlinie. Zdecydowanie... Witold Pizza najlepsza (1) Bradzo lubimy ich pizze, juz kilka razy robiliśmy podejścia i za każdym razem... ola Druga szansa była ostatnią (1) Skorzystalismy z zamówienia pizzy po raz drugi. Pierwszy - zaraz po otwarciu... Sąsiadka Rewelacja! (1) Pizza jest wprost rewelacyjna! Chrupiąca, smaczna... dokonała :D Nie ma... Olvido szkoda (1) Dziwne,ale wydaje mi sie,ze pizza jest ostatnio słabsza. Najlepsze pizze od... maciej Pozytywny szok ! (1) Od jakiegoś czasu regularnie spożywam posiłki z tego lokalu i muszę przyznać... Dawid Wyśmienite jedzenie :) (1) Obsługa w pizzerii „OREGANO” jest bardzo miła i sympatyczna.... Kinguś asdf - opinia (1) za drogo,na tle konkurencji wypada słabo asdf Pyszności (1) Naprawdę warto skusić się na pyszną pizzę.Zaskakuje swą wielkością,chrupkim... Andrzej Pyszności (1) Naprawdę warto skusić się na pyszną pizzę.Zaskakuje swą wielkością,chrupkim... Gość Pizza (1) Niestety ja nie moge powiedziec iz jest dobra raz spalona raz surowa,jak... Jola :) (1) Pizza dobrze wypieczona chrupka i bardzo smaczna,z czystym sumieniem polecam... Damian