Joanna - opinia (1) Po raz kolejny korzystaliśmy z usług biura Unitur i ponownie jesteśmy bardzo... Joanna Ania - opinia (1) Witam, Miła i fachowa obsługa, dobrze dobrana oferta wyjazdu do Grecji.... Ania Dora - opinia (1) Profesjonalnie, bezstresowo, extra! Dora
ewinuzet - opinia (1) profesjonalnie, przystępnie cenowo, ciekawa oferta ewinuzet ewinuzet - opinia (1) profesjonalnie, przystępnie cenowo, ciekawa oferta ewinuzet Anna Merchel - opinia (1) Uśmiechnięte buzie dzieci, radosne okrzyki i pełne wrażeń i emocji chwile, są... Anna Merchel Maria - opinia (1) Szkoła Podstawowa nr 56 w Gdańsku ul. Małomiejska 8A 80-037 Gdańsk... Maria Oliwia Durmaj - opinia (1) wycieczka do energylandii.Miła obsługa Oliwia Durmaj Tomasz - opinia (2) Moja Wiktoria przez cały tydzień chodziła podekscytowana półkoloniami.... Tomasz Katarzyna - opinia (1) Pełen profesjonalizm w zorganizowaniu wycieczki szkolnej dla młodzieży.... Katarzyna Bogusława - opinia (1) Szkolna wycieczka do Torunia zorganizowana perfekcyjnie! Przemiła i pomocna... Bogusława Anna - opinia (1) Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem ogromu pomocy przy organizacji wycieczki oraz... Anna I.Jastrzębowska - opinia (1) Super wycieczka , uczniowie bardzo zadowoleni. I.Jastrzębowska Jola Gulbicka - opinia (1) Jak zwykle Biuro Podróży Rospond mnie nie zawiodło, a korzystam z usług wiele... Jola Gulbicka SP Lubań - opinia (1) Pełny profesjonalizm. Pracownicy bardzo mili, kontaktowi, uczynni,... SP Lubań Monika - opinia (1) Bardzo udane wakacje, szczególnie doceniam łopatologiczne wytłumaczenie jakie... Monika Małgorzata - opinia (1) Bardzo dobra organizacja wyjazdu, wysoka jakość usług, polecam! Małgorzata Monika - opinia (1) Świetne i profesjonalne biuro. Polecam Monika Arczi - opinia (1) Super obsługa, pomogli nam wybrać najlepszą ofertę wakacyjną. Ceny naprawdę... Arczi Emilia - opinia (1) Nie ukrywam, że obawiałam się wylotu za granicę kiedy ciągle sytuacja na... Emilia