Joanna - opinia (1) Obsługa Klienta na najwyższym poziomie - szybko, sprawnie, konkretnie i z... Joanna katarzyna - opinia (1) Bardzo udana wycieczka szkolna do Warszawy. Wszystkie punkty programu... katarzyna Katarzyna - opinia (1) Super organizacja i realizacja wycieczki. Polecam. Katarzyna
Iwona - opinia (1) Bardzo dobra współpraca i organizacja, biuro otwarte na sugestie, bardzo... Iwona Tomasz Becker - opinia (1) Jeżdżę z biurem unitur od wielu lat. Nigdy się nie zawiodłem, ani nie... Tomasz Becker Uczestnicy wycieczki GLA do Berlina - opinia (1) Powiedzieć, że było super, to za mała. Niech za opinię wystarczy spontaniczna... Uczestnicy wycieczki GLA do Berl Lubań - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z organizacji i realizacji wycieczki. Pełen... Lubań Maria - opinia (1) Super zorganizowana, udana wycieczka! Maria Adela - opinia (1) Uczestniczyłam w wycieczce na trasie Gdynia- Paryż z moja klasą. Wycieczka... Adela Zsgh Gdańsk - opinia (1) Organizator i Pilot bardzo kompetentni Zsgh Gdańsk Karolina S. - opinia (1) Świetnie zorganizowana wycieczka szkolna do Warszawy. Bardzo dobry kontakt z... Karolina S. Marta - opinia (1) Udany wyjazd z uczniami. Pani przewodnik Justyna wspaniale się nami zajęła. Marta KŁ - opinia (1) Polecam BT Unitur. Wycieczka zorganizowana profesjonalnie. Program... wysoki standard - opinia (1) Profesjonalna organizacja , ciekawy program wysoki standard Małgorzata - opinia (1) Mój drugi szkolny wyjazd zagraniczny z tym biurem i nie ostatni. Serdecznie... Małgorzata Smoli - opinia (1) Świetnie tanio i na temat są te podróże i jest przewodnik. Znajdują dobry i... Smoli Dorota - opinia (1) Bardzo miła obsługa i bardzo dobry kontakt i doradztwo z klientem, gorąco... Dorota Maciek - opinia (1) Jeździmy razem od 10 lat - WARTO Maciek Agnieszka GML - opinia (1) Nasz Syn był z Wandrusem w sezonie 2021 na obozie gokartowo - quadowym.... Agnieszka GML Magda - opinia (1) nie polecamy kupiliśmy wycieczkę do ładnego hotelu z klimatyzacją i basenem a... Magda