Dariusz - opinia (1) Wielka porażka osoby które tam siedzą zmieniają się częściej niż pogoda żadna... Dariusz Wandeczka - opinia (1) Rewelacyjne biuro podróży z ponad 30- letnią praktyką na rynku!!! Od lat... Wandeczka Dawid - opinia (1) Super udane wczasy , trzeci wyjazd. Dawid
Tomasz N - opinia (1) Bardzo miły i pomocny Pan. Udzielił wyczerpujących informacji i polecił... Tomasz N Świetne biuro (2) Jesteśmy klientami Itaka Sopot Centrum. Obsługiwał nas P. Krzysztof, który... Zadowoleni klienci dragonfly - opinia (1) Dziękujemy za mile spędzony czas na Szlaku Warmińskim. Wycieczka bardzo... dragonfly Maciej K. - opinia (1) 200% zadowolenia. Ja jestem / byłem laikiem w temacie rejsów. Teraz byłem na... Maciej K. Joanna - opinia (1) Profesjonalizm, ciekawe programy, bezpieczeństwo-to priorytery firmy. Po... Joanna Lila - opinia (1) Świetna współpraca, ogromne zaangażowanie w wyszukiwanie najlepszych i... Lila Marcin W. Gdynia - opinia (1) Pełen profesjonalizm! Znakomita współpraca przy organizacji wycieczek dla... Marcin W. Gdynia Maria W. Gdańsk - opinia (1) Polecam! Korzystaliśmy trzy razy z usług biura Time Tour - wycieczki szkolne... Maria W. Gdańsk Ania - opinia (1) Z biurem Time Tour i panem Jackiem (pilotem) spędziliśmy cały tydzień.... Ania Marcin - opinia (1) Korzystałem kilka razy z usług biura. Zawsze wszystko w porządku, zawsze... Marcin Marzena - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa i oferta dopasowana do oczekiwań w 100... Marzena Oszukany - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam. Całkowity brak odpowiedzialności. Zalecam omijać... Oszukany Pawel - opinia (1) Najlepsze biuro podróży. Prowadząca Dominika jest pasjonatką podróży i... Pawel Jacek - opinia (1) Firma godna polecenia, korzystałem z ich usług wiele razy, organizując... Jacek Alina Żygas - opinia (1) Polecam usługi biura. Znajdą najlepszą ofertę w najniższej cenie, obsługa... Alina Żygas Lukasz - opinia (1) Nie polecam, obsługa klienta przez Panią doradcę na porażająco niskim poziomie. Lukasz Ania - opinia (1) Profesjonalna pomoc w wyborze wakacji Ania