miła, rzetelna obsługa (1) Bardzo polecam, nie mogę przyczepić się do niczego, kompleksowa obsługa... Krzychu Polecam! (1) Wspaniale spędziłam czas organizowany przez Sanvitę na turnusie... nunciaa zadowolona (1) Biuro spełniło moje oczekiwania. Mimo iż nie mieszkam w Trójmieście,... irma
Małgorzata Kinda - opinia (1) polecam dostosowanie oferty do klienta Małgorzata Kinda Najwyższy poziom (1) World Tour to biuro podróży z najwyższym poziomem obsługi klienta jakiego... Darek Rzetelna firma (1) Bardzo polecam biuro, zawsze można liczyć na szczere doradztwo oraz przemiłą... Karolina K. Klientka - opinia (1) Pracownicy salonu kompetentni i profesjonalni. Polecam. Klientka Polecam (1) Z czystym sumieniem polecam. Dobierają ofertę do potrzeb, nie wciskają, nie... Katarzyna Kris - opinia (1) Polecam gorąco,wspaniałe wakacje. Kris Polecamy (1) Od dwóch lat korzystamy z ofert biura World Tour. Jestesmy bardzo zadowoleni... Joanna i Piotr super firma (1) dwa razy miałem przyjemność korzystania i zamierzam co najmniej trzeci... mariusz opinia (1) Bardzo profesjonalne biuro. Nie zawiodłam się nigdy.Biuro godne polecenia.... Elżbieta polecam (1) Super oferty na wyjazdy z miłą obsługą gdańszczanin Grażyna - opinia (1) Polecam, nigdy się nie zawiodłam, a jestem z Biurem od początku :-). Grażyna niezawodni (1) Polecam współpracę z biurem, pomocni, kompeteni pracownicy. Kilkukrotnie już... Iwetta Polecam gorąco ! (1) Trzy wycieczki w ostatnich kilku latach tylko z tym biurem! Oferta w pełni... Dominik ocena (1) super biuro - profesjonalnie i fachowo .............. Piotr JK - opinia (1) Najbardziej profesjonalne biuro w Trójmieście. JK Bardzo dobre biuro, polecam (2) Bardzo dobre biuro, polecam.Mila i kompetentna obsługa, bogata oferta,... Małgorzata klient (1) biuro bardzo profesjonalne. podchodzi do każdej sprawy z zaangażowaniem. pt