Jestem zadowolona. Skorzystałam z usług firmy (1) Dzieci wróciły uradowane. W sezonie 2019 córka jedzie na 2 turnusy z młodszym... renatadabrowicz Polecam! (1) Kadra - mistrzostwo świata! Ludzie z wiedzą, pasją i podejściem. Daniel Niezastąpiona pomoc przy organizacji podróży służbowych. (1) Z Firmą Better Business Event współpracujemy od 2 lat. Pomaga nam ona w... Ola
Super obsługa (1) Jestem zadowolony z zaproponowanej wycieczki. Kompleksowa obsługa. Super... Adam profesjonalnie (1) 2 razy korzystaliśmy z żoną, bardz dobra porada ze strony Pani Jenifer, dobra... Mateusz K Przemiły i pomocny Pan Paweł (1) Pan Paweł znalazł nam ofertę w Turcji, w połowie pazdziernika, na 10 dni,... Hanna Świetna obsługa (1) Dziewczyny załatwią wszystko. Poradzą sobie z każdym problemem szybko i z... Tomasz Spełnione marzenie (1) Chcieliśmy zobaczyć wschodnia Krete. Mieliśmy 2 priorytety. Piękne i spokojne... Beata i Jacek Obozy super (1) Serdecznie polecamy obozy młodzieżowe z tym biurem podróży. To już nasz... Karolina i Wiktoria wycieczka szkolna (1) Profesjonalne podejście, miła obsługa. Bardzo interesująca wycieczka, dzieci... Honorata Polecam (1) Korzystam z usług biura od lat i szczerze mogę polecić. Małgorzata Swietna obsługa (1) Z biura korzystamy regularnie z mężem i trójką dzieci. Sposób prezentowania... Anita Świetna firma! (1) Kilka razy na przestrzeni lat korzystałem z usług Rospond. Tworzą fajny... Krzysiek po latach procentuje (1) Córa pojechała nieco przez przypadek na obóz żeglarski Małych Optymistów do... Tatko Wycieczka do Warszawy (1) Bardzo udana wycieczka Agnieszka 1-dniowa wycieczka uczniów kl.1-3 SP do Torunia (1) Wycieczka uczniów kl.1-3 SP zorganizowana przez Unitur do Torunia była bardzo... Lucja Szlak Piastowski Szkoła Podstawowa nr 1 Kartuzy (1) Profesjonalna obsługa, wygodny, klimatyzowany autokar, idealny w upalne dni,... Sylwia Laskowska Ocena wycieczki (1) Od lat korzystam z państwa ofert. Jesteście Państwo bardzo kreatywni, otwarci... Marzena Wiercioch Ocena wycieczki (1) Od lat korzystam z państwa ofert. Jesteście Państwo bardzo kreatywni, otwarci... Marzena Wiercioch Wycieczka do Owidza- zajęcia w średniowiecznym grodzisku. (1) Bardzo profesjonalna Pani pilot oraz Pan kierowca. Podróż upłynęła bardzo... Opiekun