Wandrus obóz godny polecenia (1) Obozy godne polecenia. Syn był 2 razy tak mu się spodobało ze i w tym roku... Marcin Wandrus obozy polecam! w ocenianiu dodajemy po 6 punktów (2) Moje dziecko było na dwóch turnusach obozu Wandrusa w 2017 roku. Najpierw na... Odradzam zdecydowanie (2) Odradzam i ostrzegam. Pani jest osobą niesłowną. Obiecuje i nie dotrzymuje... ostrzegam innych
Serdecznie polecam Wandrusa (1) Serdecznie polecam obozy firmy Wandrus!!! Syn wrócił bardzo zadowolony z... Krzysztof Polecam! (3) Mója córka był na obozie Wandrusa paintballowo-quadowo-gokartowym w 2015 i... Aga Firma godna zaufania. (1) Jak najbardziej polecam firmę Viacamp. Oferta zgodne z opisem, pomoc w... Łukasz 1988 Jestem zadowolony z Viacamp (1) Spędziłem na obozie młodzieżowym Viacamp 3 turnusy pierwszy na obozie... Marek Malawski POLECAM (1) Polecam, wszystko w jak najlepszym porządku ;) Klaudia Dzieci wróciły zadowolone (1) Dzieciaki wróciły zadowolone, zapowiedziały, ze za rok jadą ponownie.... Malgorzata Gorąco Polecam każdemu Biuro podróży Allo w Gdyni (1) Witam chciałbym pochwalić biuro podróży Allo w Gdyni i jego pracownika Pana... zadowolony klient Masakra (1) Niestety odzyskanie pieniędzy wręcz niemożliwe: nieuchwytny enigmatyczny... Wit Polecam Salon Itaka Sopot (1) Bardzo Państwu dziękuję za zorganizowanie wycieczki do Hiszpanii. Miałam... Basia Wizy (1) Bardzo szybko,profesjonalnie,miał obsługa serdecznie polecam naprawde warto Karol Brączkowski Rewelacja (1) Gorąco polecam. Przemiłą obsługa, pełen profesjonalizm, dostępność prawie... Bernadeta oboz paintballowo quadowy polecam (1) Miałam okazję skorzystać z usług tej firmy i szczerze powiem, jestem... magdalena_63z polecam (1) polecam, bardzo dobra obsługa, zniżki dla młodych kiop Ciekawe obozy językowe (1) Biuro oferuje ciekawe i zróżnicowane obozy językowe m.in. w Wielkiej... Dorota Polecam w 101% (1) Pełen profesjonalizm w każdym calu. Potrzebujesz Wizy ? Tylko w tym miejscu i... Dominik wycieczka szkolna z biurem UNITUR (1) Wycieczka bardzo udana, organizacja super! Szczególne podziękowania dla... SP 6 Rumia Biuro podróży EDUFAN (2) Kochani z całego serca mogę mieć zaszczyt polecać te biuro podróży!!! Jeżeli... Rafał Chraca