Warte polecenia... (1) Pełen profesjonalizm. Dzięki załodze biura spędziłam wspaniały urlop na... Krzysztof opinia (1) Polecam z całego serca biuro Safara, profesjonalna obsługa, pomoc i przemiła... Joanna Polecam obozy letnie i kolonie młodzieżowe viacamp! - Mazury 2017 (1) byłam w te wakacje na mazurach z viacamp i wspominam pobyt bardzo przyjemnie,... Vanilla
Serdecznie polecamy (1) Z czystym sumieniem możemy polecić Biuro Podróży Rospond wszystkim, którzy... Agnieszka i Piotr Pełna satysfakcja (1) Byłam na wakacjach na Teneryfie, wspaniały apartament,rewelacyjna obsługa,... Honorata Szczerze polecam!!! (1) Pełen profesjonalizm,dobra organizacja,świetny kontakt!Bez wychodzenia z domu... Joanna Polecam gorąco (1) Mój syn był na obozie Wandrusa w 2017 roku, a ja żeglując jachtem i cumując w... Ewa opinia (1) Polecam serdecznie . Pani Jenifer jest profesjonalistką w swojej dziedzinie.... Ewa Piątek Sprawdziłem, polecam. (1) Miałem okazję skorzystać z usług firmy Viacamp.pl i jestem miłe zaskoczony.... Dariusz rodzinny obóz survivalowy (1) Swietny pomysł na aktywny rodzinny wypoczynek. Wykwalifikowani instruktorzy... Jolanta Makowska polecam (1) Syn był z Bliss na obozie letnim. O ile ośrodek był może nieco zgrzebny, to... tata Kreta / Creta Star Hotel (1) Wszystko co piękne szybko się kończy. Czas wracać. Dziękujemy... Marcin Sprawdzone biuro - zdecydowanie polecam! (2) Urozmaicona i ciekawa oferta - wyjazdy językowe i turystyczne do różnych... Paciek Naprawdę warto poznać ofertę i to biuro (2) Biuro ma wiele propozycji wyjazdów ambitnych - językowych, ale także takich z... marlenus Super (1) Super Super Super Super Super Super patriot Radość podróżowania (1) W pełni polecam usługi u Pani Jennifer w biurze podróży Traveler,... Krzysiek POLECAM (1) Wyjazdy z Biurem Podrózy ROSPOND zawsze udane. Atrakcyjne ceny, obsługa... Paulina P. Szczerze polecam!!! (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam biuro i Panią Jennifer! Pełen... Joanna WYGONIN (1) Córka, 10 lat bardzo zadowolona, szkoda, że na przyszły rok brak miejsc,... ARTUR Wakacje - super (1) Wycieczka na Cypr - super. Wszystko zgodnie z informacją z Biura, tak jak... Jacek