Frombork- wycieczka szkolna. (1) Dziękujemy za organizację, punktualność, rzetelność, kreatywność i... Ewa Morskie opowieści (1) Wycieczka, jak zawsze, zorganizowana na wysokim poziomie. Pani Kinga barxzo... Beata Gorąco polecam (1) Od lat średnio 2 razy w roku korzystamy wraz z żoną z biura Rospond. Nigdy... Marek B.
wycieczka do Warszawy (1) Wycieczka zorganizowana w sposób absolutnie profesjonalny, biuro podróży... Dorota Majewska Polecamy (1) Biuro Podróży Unitur zorganizowało wycieczkę szkolną dla ponad 40 uczniów... Katarzyna Klata Społeczne Gimnaz Wycieczka do Malborka (1) Wycieczka do Malborka bardzo udana, miła obsługa, sympatyczna atmosfera. Danuta Wycieczka Gniezno-Poznań (Szlakiem Piastowskim) (1) Kolejny raz korzystaliśmy z usług biura Unitur. Serdecznie chcemy... Jolanta Krawczyk, Jadwiga Skorup Wycieczka szkolna do Będomina i Stryszej Budy (1) Już kolejny raz skorzystaliśmy z usług Biura Turystyki "Unitur" i nie... Małgorzata Rathenow Wycieczka szkolna do Warszawy (1) Wycieczka przebiegła zgodnie z harmonogramem, udało nam się zrealizować... Agnieszka Orz Najlepsze biuro w Trójmieście (1) Biuro poleciła mi moja ciocia, która w zeszłym roku wykupiła tutaj obóz dla... Iwona Czysto, miło i schludnie i wszędzie blisko! (1) Profesjonalna i przemiła obsługa. Apartamenty w przystępnej cenie i o... Sylwana Bardzo dobry hotel za przystępna cenę (1) Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu. Czysto, pokoje niewielkie ale... Dorota Polecam. (2) Super kurs. Firma bardzo rzetelna nie było żadnych problemów :) Bartosz wycieczka na zamek w Gniewie " Podróż do przeszłości" (1) Wycieczka bardzo udana, dużo atrakcji. Pilot i kierowca bardzo uprzejmi. Hanna Wycieczka szkolna Toruń i okolice (1) Świetna organizacja, przesympatyczny Pilot i Kierowca, dobry autokar,... Edyta wycieczka szkolna Szlakiem Piastowskim (1) Udana wycieczka, wszystkie punkty programu zostały zrealizowane.... Anna Rewelacja Turcja by mobilny doradcA (1) Wszystko na 110 % . Oferta i prowadzenie od zakupu imprezy po przyjazd Polecamy Witek Interesująca oraz ciekawa oferta ViaCamp. (1) Szczerze zaciekawiła mnie oferta tej firmy, bardzo ładna i schludna strona... Mariusz Obozy na 6 z plusem (1) Jak najbardziej wszystkim polecam obozy Viacamp! Profesjonalna kadra z dużym... Natalia Najlepsze obozy młodzieżowe na Mazurach (1) Myślę,że sprzętem,zaangażowaniem,i pozytywnymi osobami w kadrze,żaden obóz im... Paul