Super obozy i miejscowość (1) Świetna miejscowość, Mazury, cisza, spokój, idealne miejsce na obozy. Super... Adrian kolonie (1) W zeszłym roku moje dziecko było w górach na kolonii organizowanej przez... Mariola wyjazd językowy (1) Moja córka niedawno wróciła z wyjazdu organizowanego przez biuro ATAS. Jest... Agata
Polecam "Podróże z Dżoaną" :) (1) Od 02.04.2017 do 09.04 2017 byłam w Dubaju .Bawiłam się świetnie,poznałam... Marzena Pinzolo (1) Jeżdżę na narty do Włoch od 10 lat z różnymi biurami ale Fun Tomas swoim... Jagoden polecam (1) Organizowaliśmy z nimi grp. do Namibii było Super, polecam Adam Wiza na Białoruś (1) Latem 2016 musiałem pojechać na Białoruś, potrzebowłem Wizy, nie miałem... Tomasz S. Najważniejszy jest klient :) (1) Z usług "Safary" korzystam od 7 lat i nie zamienię Pani Kaliny oraz Pani Asi... Hanka biuro podróży traveler (2) Mogę szczerze polecić biuro Traveler , pani Jennifer pełna zaangażowania... katarzyna Sprawdzeni , godni polecenia (1) Wycieczka do Austrii bez żadnych problemów. Wszystko ok. Polecam Andrzej Tomasik wycieczka Wiedeń (1) Byliśmy z grupą na wycieczce objazdowej we Wiedniu. Wszystko odbyło się... Krzysztof Sztutowo (1) Wycieczka do Sztutowa i na Westerplatte niezwykle pouczająca, doskonale... Tatiana (Gdańsk-Zakopane 11-13,11,2016) (1) Witam , skorzystałam z usług biura UNITUR GDAŃSK w celu realizacji wycieczki... Monika Filipowcz Olivia Forever (1) Polecam wszystkim biuro Olivia Forever. Już kilka razy pośredniczyli w... Jacek Szkolna wycieczka do Włoch, do Doliny Motoryzacji (1) Oferta BT UNITUR została wybrana przez nas na podstawie konkursu ofert... Barbara Zakup biletów lotniczych (1) Współpracowałem z biurem Olivia przy organizacji delegacji gości... Jakmos WIZA (1) 100% skuteczności, nawet w sytuacji odmowy wydania wizy tranzytowej przez... Krzysztof najlepsze biuro w 3 city. 100% zadowolenia (1) pełen profesjonalizm, duza oferta, miła obsługa jedyna mozliwosc sprawdzenia... Wesoły1234 Bardzo miła współpraca (1) Gorąco polecam Biuro Olivia Forever każdemu, kto potrzebuje uzyskać wizę lub... Kamil Polecam! (1) Polecam! fachowa obsługa, indywidualne podejście do klienta, dbałość o... M.