Wiza do Chin (1) Biuro rzetelne, obsługa fachowa i profesjonalna. Osoby tam pracujące... Małgorzata Wiza (1) Polecam działania biura Olivia Forever - szybko i skutecznie Krzysztof Najlepsi (1) Super kontakt z klientem, atrakcyjne ceny i oczywiscie suoer oferty. Lukas
Wizy do rosji. (1) Skorzystałem z usług Agencji Olivia i bezapelacyjnie polecam. Bardzo życzliwi... Tomasz GIT kolonie POLECAM (1) Moje dzieci wróciły z kolonii bardzo zadowolone :-). Mnóstwo ciekawych... Joanna Itaka - kłamcy i oszuści! najgorsze biuro podróży! (2) Itaka to najgorsze biuro podróży jakie moglismy wybrac. Wybralismy to biuro,... la_bruja wycieczka szkolna (1) W pierwszych dniach czerwca byliśmy z grupą uczniów na trzydniowej wycieczce... nauczyciele SP 6 Gdynia Najlepsza obsługa i najlepsze ceny !! (1) Polecam bardzo te biuro od kilku lat wykupuje tam wycieczki i nigdy jeszcze... Żuczki polecam (1) Wykupilam wycieczke Grecosa w 24 holiday. czulam ze trafilam w dobre rece,... asica NIE POLECAM (2) Nikomu nie polecam tego biura. Miałam "przyjemność" jechac z samym... Aga opinia (1) Wycieczka ciekawa. Dobra organizacja. Polecam. ania Warszawa - Kraków (1) Bardzo dobry kierowca i pilot, b. dobra jakość autokaru, znakomici... Maria LW Wycieczka szkolna z Poznania (1) Zostaliśmy profesjonalnie obsłużeni, wszystkie punkty programu były doskonale... Violetta Antkowiak Ocena organizacji wycieczki szkolnej (1) Wycieczka "Szlakiem Piastów" jeździmy z Biura Unitur na wycieczki... Jolanta Bruzi wycieczka do Warszawy (szkoła podstawowa) (1) Kolejny raz skorzystaliśmy z usług firmy UNITUR i kolejny raz jesteśmy bardzo... Beata Unitur Warszawa wycieczka dwudniowa (1) Profesjonalne podejście, wysoki standard hotelowy, szybko, intensywnie i... ZSP Koleczkowo Warto korzystać z biura Unitur (1) Wycieczka szkolna do Warszawy. Jako wychowawca od kilkunastu lat, miałem... Rafał Ocena biura podróży UNITUR (1) To już kolejny raz, gdy korzystam z usług biura UNITUR. Jestem bardzo... wiolka Podziękowanie (1) Dziękujemy za fantastyczną wycieczkę rejsem promem do Karlskrony! Chętnie... Zdzisław Mielnicki Wszystko ok (1) Autokar czysty, kierowca miły i punktualny. Jechaliśmy na wycieczkę na Hel Basia