Polecam! (1) Wszystkim wahającym się, z jakiego biura podróży skorzystac, polecam Allo i... Annushka Owidz - Gniew - Bydgoszcz - wycieczka szkolna warta polecenia! (1) Świetna wycieczka szkolna zorganizowana przez UNITUR z Gdańska - kompetentne... Jola Wspaniała obsługa! (1) Byłam już w wielu biurach podróży, ale Biuro Podroży ALLO i Pan Aleksander... M.
Wycieczka szkolna (1) Polecam Biuro Podróży UNITUR jako organizatora wycieczek szkolnych. Program... D.Brylska Profesojnalne biuro (1) Wysyłamy dzieci każdego roku na kolonie.Za każdym razem wracają super... Łukasz z rodziną Traveler - Profesjonalizm! Polecam! (1) Otrzymałam namiar na Traveler od koleżanki. Pani Jennifer - wspaniała osoba.... Bożena SUPER WYCIECZKO POLECAM !!! (1) Polecam wyjazdy organizowane przez biuro podróży Perfekt-Travel. Kilka razy... Anna Włochy 2016 narty (1) W dniach 20 – 28.02.2016 byłem uczestnikiem wyjazdu z Biura Travelsport... amp2009@wp.pl Super biuro (2) Jeżdżę na wycieczki polecane przez to biuro od 3 lat. Zawsze to co usłyszałam... Lidia Obozy z Radsas Sport - zadowoleni rodzice (1) Nasz syn pojechał na obóz z firmą której nie będziemy wymieniali i byliśmy... Kasia i Marcin Bardzo skrupulatna obsługa. (1) Obsługa niesamowicie miła, bardzo dobra i kompleksowa obsługa. Szeroki zakres... tomasz Opinia Anny (1) Serdecznie polecam biuro podróży! Przemiła obsługa zawsze dbająca o dobro i... ANNA Bardzo kompetentna i przyjemna obsługa. (1) Polecam ze względu na bardzo miłą i kompetentną obsługę. Pan Michał jest... Anna opinia (1) czy ktoś może mnie zapoznać ze swoja opinia na temat obozu w Bułgarii. Jacy... fania Serdecznie polecam, obsługa I liga (1) Mogę jedynie zdecydowanie polecić to biuro, a szczególnie ludzi... Pawlitto Ferie zimowe tylko z Fun-Tomas!!!! (1) Polecam kazdemu, kto szykuje sie na zorganizowany wyjazd zimowy. Kompetentna... Aneta Kurs angielskiego w Londynie 7 dni (2) Brałem udział w 7 dniowym kursie języka angielskiego w Londynie wraz z synem... Tomasz Wyjazd sylwestrowy (1) My już trzeci raz byliśmy na wyjezdzie sylwestrowym z fun-tomasem i jesteśmy... Ewa ATAS w Gdańsku (2) Bardzo profesjonalna firma! Byłem niesamowicie pozytywnie zaskoczony, bowiem... Zadowolony klient Super (1) Polecam to biuro. Można tu kupic bilety na openera i nie tylko - jest to... Andrzej