POLECAM!!! (1) Chciałam się tylko podzielić moja opinia o biurze Allo i panu Aleksandrze.... Magdalena Fun Tomas - organzator wyjazdów narciarskich - godny polecenia. (1) Bardzo profesjonalnie zorganizowany narciarsko-sylwestrowy wyjazd do Falcade,... M.Kuropatwinski Piękne wakacje (1) Dziękujemy za piękne wakacje! :) Agnieszka
Rewelacyjnie!!!!! (1) To już nasz drugi wyjazd z Fun-Tomasem, było super! Rewelacynie przygotowany... Paweł J. Sylwester (1) Super wakacje. Wszystko "dopięte na ostatni guzik" Piotr Serdecznie polecam! (1) Serdecznie polecam Niezapomniane wakacje, cudowne miejsca i pobyt w... Asia Polecam atas w Gdańsku (1) Moje dziecko było z biurem na wycieczce w Londynie, wróciło zachwycone, w tym... Monika T. Perfekt to naprawde Perfekt (1) Pani Ewa z Perfekt-Travel to naprawde osoba ktora sie stara i wyszuka super... Edyta Polecam ! (1) Jestem bardzo zadowolony ze swojego urlopu z biurem Allo . W biurze zostałem... zadowolony klient Allo nie ma sobie równych (1) Wystarczy zwerbalizować swoje marzenie, a Pan Aleksander zamieni je w... Justyna Pełen profesjonalizm w biurze podróży Allo (1) Pan Aleksander Kępa jest pracownikiem z tego biura, z nim miałam kontakt w... Luiza Polańska-Klossowska profesjonalizm ! (1) jedyne takie biuro podróży(jak dotąd dla mnie, a byłem w kilku) gdzie Pan,... Gdynianin Ocena Pana Aleksandra (1) Profesjonalna obsluga. Diza znajomosc hoteli oraz destynacji. Potrafi... Aleksandra G ALLO (1) Pan Aleksander wykazuje się szeroką wiedzą, oferty polecane są w 100% zgodne... Angelika Labuda Rewelacyjne Biuro (1) Jesteśmy po wycieczce do Egiptu w Safadze. Obsługabiura była rewelacyjna.... Łukasz super wakacje (1) Właśnie wróciliśmy z Sharmu. Było rewelacyjnie I bardzo... Paulina Lejer Bardzo kompetentna obsługa! (1) Zawsze można polegać na p. Kalinie z biura Safara. Bardzo kompetentna... Krecik Wspaniałe biuro (1) Jeśli wakacje mają być udane, to tylko z Rospond! Od wielu lat kupujemy tu... enemi POLECAM - SUPER OBOZY DLA DZIECI :) (2) :)Syn właśnie jest w Rabce na obozie - mega zachwycony :) nie ma czasu ze mną... Beata Wycieczka z biurem podróży Traveler (1) Z całego serca polecam biuro Pani Jennifer Bantulan, z którym w tym roku... Marcela