Traveler (1) Super obsługa i pełny profesjonaliizm ,korzystam z tego biura po raz trzeci... Wiesia Doskonały wybór (1) Skorzystałem z usług Biura Podróży ALLO i wybrałem się z rodziną na cudowne... B.Rz. turcja (1) Po raz kolejny, polecony hotel byl dobrym wyborem. Mozna spokojnie zdac sie... Michal G.
Opinia biura podróży Glob (1) Biuro podróży Glob rzetelnie wypełnia swoją pracę. Obsługa kompetentna i... Anna sparwnie i miło (1) po raz kolejny skorzystałem z usług Agnieszki fachowa porada w wyborze... woland66 NAJLEPIEJ !!! (1) Kolejne wymarzone wakacje ! W marcu Teneryfa we wrześniu greckie Korfu .... K.J super!!! (1) Polecam wszystkim. Obsługa w 100% profesjonalna. Pozdrowienia dla pani... Maciej Gdynia GIT Wakacje (1) Moje dziecko wróciło i było bardzo zadowolone z koloni, opieka bardzo dobra,... Sylwia Gorąco Polecamy!! (1) Synek był na obozie po raz pierwszy. Wrócił zadowolony, już planuje... Angela GIT Wakacje! (1) Jest jedno najlepsze uzasadnienie - Dziecko nie chciało wracać do domu ;) 5... Anna i Rafał Obozy GIT są git:) (1) Obóz.Najlepszą recenzją w przypadku mojego Syna jest to, że przez 10 dni... Mama Gocha super (1) Polecam wszystkim Panią Agnieszkę rzetelna osoba na odpowiednim stanowisku... aga GIT Wakacje - Rewelacja !!! (1) Z wszystkich obozów w których uczestniczyli moi synowie, ten był najbardziej... Darek Fantastyczna obsługa (1) Obsługa klienta na najwyższym poziomie :) cierpliwość, super kontakt... joanna udane wakacje w Egipcie (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi tego biura. Otrzymaliśmy bardzo dobrą... Ula Udany wyjazd do Egiptu (1) Profesjonalna i przemiła obsługa.Biuro godne zaufania biuro w 100%. Fachowa i... Tomek Biuro bardzo "otwarte" (1) Korzystając z pomocy biura AAL-Tourist byłem pod wielkim wrażeniem... Michał z Warszawy kolonie letnie - Wdzydze Kiszewskie (3) Było słabo. Córka po 10 dniach wróciła do domu z wielka ulgą, ze nareszcie to... Ludwika Git jest super !!! (1) Pełen profesjonalizm i najlepsza kadra na świecie.Córka bardzo zadowolona a... Patrycja Wakacje z Gitem to frajda dla każdego dzieciaka! (1) Mój 7-latek po raz pierwszy pojechał na obóz,bez mamy,taty czy babci.Strach... Agata,mama Aleksa