Wakacje z Gitem to frajda dla każdego dzieciaka! (1) Mój 7-latek po raz pierwszy pojechał na obóz,bez mamy,taty czy babci.Strach... Agata,mama Aleksa po prostu git wakacje jak powtarza mój syn (1) super wakacje- w pełni profesjonalna opieka młodych, entuzjastycznych ludzi.... kadi Rekomenduję ****** (1) Jako ścisły umysł napiszę krótko i zwięźle: - profesjonalizm połączony z... Anna D.
Organizacja eventu firmowego (2) Moge szczerze polecic, wszystko zostalo zaplanowane przez Biuro Alventus... AVM git wakacje na szóstkę z plusem 2015r. (1) Syn wrócił z wakacji z Gitem zachwycony i szczesliwy. Do dnia dzisiejszego... k.d. Wycieczka do Rumunii w daniach 11-18.07.2015r. (1) Serdecznie dziękujemy panu Piotrowi Kowalewskiemu za przekazaną nam wiedzę... Maria i Ryszard Agacińscy GIT Kolonie - GIT satysfakcja (1) Mój 9 letni syn wrócił z kolonii szczęśliwy i zadowolony. Na pierwsze... Sebastian Super zabawa! (1) Sądząc po minie Nadii po powrocie z obozu, było super. Pomimo braku ładnej... Ewelina Było super! (1) Mikołaj po raz pierwszy wyjechał na obóz z Gitem, bardzo sie martwiliśmy czy... Rodzina Szaraków Super wakacje (1) Syn w tym roku pojechał z GIT-em kolejny raz na obóz. Z każdym rokiem jest... Joanna GIT jest GIT (1) Super zabawa, zarażanie pasją do sportu bez przymusu. Na dodatek w terminie I... Magda Więcej niż GIT! (1) Powierzając swoją pociechę GIT ekipie, rodzic może być pewny, że dziecko... MagdaK wdzydze kolonie dla najmłodszych (1) swoją opinię kieruję do rodziców najmłodszych dzieci. We Wdzydzach doszło do... Ola Kolonia survivalowa w Rabce I turnus (2) Córka wróciła b. zadowolona z kolonii w Rabce, ciągle opowiada, jak było... mama 11 - latki opinia (2) Moj syn co rok wyjezdzal na kolonie dla dzieci z roznych biur......ale... Marlena Aina travel (1) super firma i obsługa .wszystko załatwione szybko i fachowo . Pozdrawiam... spiety dostępność do wyjazdówsportowych i kulturalnych (1) Firma z dużym potencjałem i profesjonalnie działająca Książe polecam w 100% (1) Jestem Waszą fanką od samego początku. Mam nadzieję, że Wasz entuzjazm nigdy... Kasia super biuro super obsługa, trafny dobór oferty (1) polecam wykup wycieczki w tym biurze. personel bardzo pomocny, Pani Kasia... Iwona Profesjonalna obsługa w biurze Allo (1) Obsługiwał nas konsultant p. Aleksander Kępa. Dzięki Niemu bardzo dużo... Magdalena