KOLEJNY UDANY WYJAZD Z AAL TOURIST - (1) Dziękuje za wspaniałą współpracę z biurem podróży AAL TOURIST. Zawsze każdy... Bożena Wielka Brytania (1) Byłem z nimi w tym roku w Wielkiej Brytanii. Wszystko zgodnie z planem ,... Zbyszek Polecam z czystym sumieniem (1) Syn już drugi rok jeździ na obozy GITa. Zorganizowane są profesjonalnie,... Aneta, mama Kamila
Super wakacje z Safarą (1) Biuro, to ludzie a w Safarze spotkałam się z super miłą i fachową obsługą,... Teresa Spotkanie organizacyjne (1) Właśnie wróciliśmy ze spotkania organizacyjnego Git Wakacji :) Pełen... A...... opinia o wycieczce Piastowskim Szlakiem (1) Jestem zachwycona jakością świadczonych przez BIURO usług. Profesjonalizm... Aneta Staszewska Kolejny udany wyjazd z AAL-TOURIST (1) Mam pełne zaufanie do tego biura. Zawsze mogę liczyć na ciekawe oferty oraz... Janusz REFERENCJE (1) Biuro Turystyczne „UNITUR” mający swoją siedzibę w 80-401... Publiczne Gimnazjum w Pszczółkac polecam ! (1) Z usług biura korzystałam drugi raz. Wycieczka była bardzo dobrze... Zespół Szkół Łączności Niezapomniana wycieczka do Warszawy !!! (1) W dniach od 28-29 maja 2015 roku, miałam przyjemność uczestniczyć, wraz z... Hania Wspaniala wycieczka- gimnzajum nr 1 w Gdyni (1) Wycieczka Kotlina Kłodzka-Praga bardzo udana. Pełen profesjonalizm obsługi... Krystyna Polecam Unitur! (1) Polecam usługi biura turystycznego Unitur z Gdańska. Ogromną zaletą jest... Michalina Wycieczka szkolna z Biurem UNITUR (1) Miła i fachowa obsługa. Doskonała organizacja wycieczki. Wspaniała... Beata Przewodnik P.Dorota (1) Pani Dorota spisała się na 6 z + :) Dziękuje za najlepszą wycieczke na... 1c,2c,3g Ocena obiektywna (1) Dzień dobry. Zazwyczaj nie chce mi się umieszczać opinii, natomiast tym razem... Marcin Wycieczka do Torunia (1) Wycieczka świetnie zorganizowana, profesjonalna obsługa. Program wycieczki... Małgorzata wycieczka szkolna do Warszawy (1) Wspaniała wycieczka, gdyż program był bardzo bogaty i dokładnie zaplanowany.... Iwona Kuśnierczak Wycieczka SPACER PO DNIE OCEANU (1) Świetnie zorganizowana wycieczka dla maluchów z klasy pierwszej. Pani Kinga-... Ilona Turcja Maj 2015 (1) Najlepsze biuro pod słońcem.Polecam z czystym sumieniem AAL-TOURIST. Pani... Agnieszka Wycieczka szkolna z Uniturem (1) Pojechaliśmy na dwudniową wycieczkę z Uniturem i jesteśmy bardzo zadowoleni.... nauczycielka