Opinia (1) Serdecznie polecam biuro podróży Traveler. Pełen profesjonalizm ze strony... Adrian Profesjonalizm (1) Polecam Biuro podróży Traveler, wstąpiłam przypadkiem, ale jak wiadomo coś... Viola Polecam!!!! (1) Gorąco polecam biuro. Jeśli planujesz wakacje/wycieczkę, to Allo powinno być... Moni
Profesjonalizm i miłą obsługa!! POLECAM!!! (1) Jechaliśmy z rodziną już parę razy od Pani Jennifer (5 lub 6 bo już... Wojciech M. Super (1) W tym roku to moj trzeci wyjazd z biurem Traveler i bardzo udany. Tym razem... Kasia Rewelacja (1) Całkowity profesjonalizm. Najlepsze biuro podróży z jakim miałam styczność do... Kasia Polecam wszystkim (1) Do biura trafiliśmy przez przypadek ale wiemy, że będziemy tu wracać. Panie... Natalia Serdecznie polecamy! (1) Witam Wszystkich czytających :) kolejny raz skorzystaliśmy z usług biura... Aga i Tomek Tylko z Traveler (1) Do biura Traveler trafiłam po dość długim poszukiwaniu interesującej oferty... lucy Gorąco polecam Traveler ! (1) Gorąco polecam Biuro Podróży Traveler ! Po ostatnich rewelacyjnych wakacjach... Gosia 1szy raz i udanie! (1) Na pania Jennifer trafiłem przypadkiem i muszę przyznać że ze zlecenia... Radek Kolejne świetne wakacje (1) Z oferty Traveler skorzystaliśmy po raz kolejny i również się nie... Sebastian i Dorota Polecam (1) Bardzo dobra i kompleksowa obsługa, miła obsługa. Śmiało polecam to biuro! Witek Świetna robota i to z ogromną pasją :) (1) Czy polecam? Zdecydowanie TAK!!!! Tu zawsze można liczyć na wspaniałą i... Skoralik Anna 34 (1) Profesjonalna obsługa, tanio szybko i skutecznie!!! Serdecznie polecam!!! Anna 34 Polecam! Sprawnie, miło ! (1) Profesjonalnie, sprawnie i miło. Polecam każdemu - na pewno każdy znajdzie to... renatagdynia Ocena (1) Rzadko można spotkać tak kompetentna i serdeczną obsługę. Przedstawienie... Tomasz Konrad Bardzo pomocni i uprzejmi ludzie. Zdecydownie zasłużyli na taka ocenę... (1) Załatwienie wiz do USA przez OLIVIA FOREVER trwało zaledwie dwa... Tomasz Polecam (1) Jestem zadowolona z usług biura, wycieczka była bardzo udana, polecam! Ola Polecam:-) (1) Kompetentna, miła i zaangażowana obsługa. P. Michał bardzo pomocny, potrafi... Gabriela