z czystym sumieniem polecam (1) po raz drugi skorzystaliśmy z usług biura SAFARA I znowu był to strzał w 10.... Gosia co jest z Kompanem? (1) Czy jeszcze działa to biuro? Elka Grecja/Kos/wrzesień 2014 (1) Razem z żoną i 8-miesięczmą córką byliśmy we wrzesniu na wyspie Kos. Jako, że... Andrew
Wyjazd z biurem UNITUR (1) Byłam organizatorem (z ramienia firmy) wyjazdu dla Klientów. Cały wyjazd był... Iwona ocena (1) Dwukrotnie korzystałam z usług Biura i jestem bardzo zadowolona, Pani Emilia... A.Kalinowska Mega profesjonalne biuro podróży (1) Miła obsługa, bardzo pomogli mi w wyborze oferty wakacyjnej. Możliwość... Bartek Polecam (1) Biuro oferuje ciekawe w oferty w przystępnych cenach. Miła obsługa i... Kasia opinia (1) Korzystałam już kilkakrotnie z tego biura i nigdy się nie zawiodłam. Obsługa... M.Oganowska Sport & Travel- pełen profesjonalizm, świetny wyjazd! (1) Korzystałam z usług biura Sport & Travel we wrześniu tego roku przy okazji... Marta Szlak Piastowski (1) Polecam wycieczkę, bardzo profesjonalna obsługa ze strony biura, dziękuję za... Małgorzata Bułgaria (1) Choć większość osób nam odradzała Bułgarię, to jednak się skusiliśmy. Urlop... Ula Kefalonia - Palatino Hotel (1) Kefalonia - piękna, górzysta wyspa ze ślicznymi błękitnymi plażami i... Stała Klientka Turcja - Eftalia Marin Resort (1) Hotel godny polecenia. Pokoje DeLux rewelacja. Dwupoziomowe. Z balkonu... Ewa Korfu (1) To już kolejna udana wycieczka z biurem AAL - Tourist, jak zwykle jesteśmy... D.Odias dość drogo , przecietne biuro podrózy (2) nie mają szans z serwisami internetowymi , co z tego że z kimś w biurze... gerhard Grecja w Czerwcu (1) Profesjonalna obsługa, serdeczne polecam. Wycieczka spełniła wszelkie... Monika L. Wycieczka marzeń (1) Pani Agnieszka idealnie dobrała wycieczkę, właśnie taką sobie wymarzyłam.... Monika L. Ponownie polecam (1) Obsługa na najwyższym poziomie, do tego bardzo sympatyczna ze strony zarówno... Kasia cudowne wakacje (1) Gorąco polecam w/w biuro podrozy. Pani Agnieszka to zawsze uśmiechnięta,... xxx Iwona - opinia (1) Polecam pośrednictwo wizowe, bardzo miła i rzetelna obsługa, cierpliwa,... Iwona