Profesjonalna obsluga (1) Pani w Herman Travel przemila i niezwykle cierpliwa / a jestem starym... Wojtek Profesjonalna obsługa (1) Kilkakrotnie kupowałem tam bilety i zdecydowani polecam klient Biskupin (1) Ogólnie wycieczka była udana, aczkolwiek mam pewne zastrzeżenia: - w... Beata
Zielona Szkoła (1) Byłam z Uniturem Na Zielonej Szkole we Wdzydzach Kiszewskich. Świetny kontakt... Małgosia Wszystko super! (1) Kupiłem z Żoną na rocznicę ślubu wyjazd do Tunezji. Pani Iwona przekazała nam... Jacek marsa alam egipt maj 2014 (1) Polecam w 100%Mila i fachowa obsluga!!Urlop udany!Po raz kolejny z tego... sylwia Zdecydowanie odradzam Czerwiński Travel (3) Córka pojechała na obóz z tym biurem w sierpniu 2013, miała wraz z... Magdalena Majka Michał Zambrzycki - opinia (1) Pracownicy ZSO nr 2 w Kartuzach skorzystali z wycieczki na Dolny Śląsk w... Michał Zambrzycki Manchester United - Manchester City (1) Z całego serca polecam usługi biura SPORT & TRAVEL. Pod koniec marca wraz z... Daniel & Pati Narty - Włochy (1) Profesjonalna i sympatyczna obsługa. Serdecznie polecam podróże z Biurem... Basia ocena wycieczki Szwajcaria, Niemcy (1) Mieliśmy przyjemność uczestniczyć w wycieczce organizowanej przez Prazevicę.... Niewadził Barbara SOSW NR 2 - opinia (1) Uczestnicy wycieczki do Wilna – pracownicy Specjalnego Ośrodka Szkolno... SOSW NR 2 Zadowolona turystka :) (1) Dziękuje Paniom z biura Bliss a w szczególności Pani Dagmarze za... Turystka Bliss (1) Byłem już na kilku wycieczkach zakupionych w biurze Bliss. Obsługa i pomoc... Czechowski wspaniala obsługa (1) Miałem wielka przyjemność bycia w biurze Bliss! Szeroka oferta, przystepne... zadowolony klient Trafne oferty (1) Biuro prowadzone jest przez internet i w bardzo wygodny sposób bez... turystka Safara to biuro podróży godne polecenia (1) Pani Kalina sprawnie zorganizowała nam romantyczny wyjazd. Miejsce spełniło... Greta polecam :) (1) Serdecznie polecam biuro Pani Kaliny, niezwykle kompetentna obsługa, potrafi... m Wycieczka jednodniowa (1) Wysłałem córkę na wycieczkę klasową z Lingwistą do Torunia. Pomimo ogromnej... Kamil POLECAM (1) Polecam w 100% biuro A Travel Group Biuro Podróży.Właścicielka tego biura... Asia