Wymarzone wakacje! (1) Długo czekaliśmy z mężem żeby gdzieś wyjechać. Zawsze było coś ważniejszego... Patrycja Ocena pozytwna (1) Byłem z nimi na imprezie zagranicznej. Piloci ciekawi, hotele mieszczą się w... Darek zły log (1) Kupiłem przez Rainbow Tours bilet w dwie strony wizzair flex kiedy próbowłem... janusz
Pełen profesjonalizm, polecam (1) Spędziłam wspaniałe wakacje z moją rodziną. Oferta została dobrana tak, że... Magda Zdecydowanie polecam , profesjonalne biuro (1) Serdecznie polecam biuro nie tylko ze względu na profesjonalną obsługę , ale... Viki Zdecydowanie polecam to biuro (1) Panie wybrały mi bardzo dobry hote w przystępnej cenie, pomimo że byłam... Turystka Molosurf (1) Wyjazd z Molo, via ATravel Group, to wyjazd z przyjacielem, instruktorem i... WS oosa (1) bardzo polecam obsługę,bardzo komunikatywna,rzetelna,cierpliwa propozycja... osa Obsługa fachowa i miła :) (1) Napiszę krótko ! Pełen profesjonalizm ze strony obsługi a w szczególności... Mirosława Udane wakacje (1) Niedawno mieliśmy okazję z żoną korzystać z usług tego biura. Generalnie... Sebastian Biuro godne polecenia (1) Od kilku lat korzystam ( wraz z dużą grupa przyjaciół -12 osób) z... Grażyna Szczerze polecam. (1) Profesjonalna obsługa, miła atmosfera, duży wybór ofert i przystępność cen. Kinga Daria - opinia (1) Super. Wszystkie biura w jednym miejscu :) Trafiłam trochę przez przypadek -... Daria Wycieczka do Berlina (1) Wycieczka odbyła się w dniach 12-13.10.2013 r. i została przeprowadzona w... Publiczne Gimnazjum w Pszczólkac Liga Mistrzów Madryt (1) Po raz drugi miałem przyjemność współpracować z firmą Sport & Travel i po raz... Pawel rodzinka Urbańskich (1) Witam jestem bardzo zadowolona z obsługi biura a w szczególności pozdrawiam... lolcia888 Dobre biuro podróży (1) Dobre, dostępne ceny, bogata oferta, gwarancja udanej wycieczki, bez... Kloska Wakacje w Tunezji (1) Ja byłam na cudownych wakacjach w Tunezji. Pani Agnieszka to wspaniała osoba,... Magdalena Godne Polecenia (1) Skorzystałam raz, napewno skorzystam jeszcze w przyszłości. Bardzo miła i... Kamila Karola - opinia (1) Biuro godne polecenia. Organizacja bez zastrzeżweń. Wykwalifikowani... Karola