Rewelacja! (1) Rewelacja! Nie spodziewałem się, że gdzieś jest jeszcze tak, jak ktoś... Piotr B Ocena pośrednictwa w załatwieniu wycieczki na Teneryfę (1) Z usług Biura AAL-TOUR korzystam wraz z żoną od 12 lat. Skłania nas do tego... Maciej Gurczyński Bardzo polecam ! (1) Bardzo miła i zorganizowana obsługa. Pani Grażyna wraz z Panią Małgorzatą... Karolina
Gosia - opinia (1) Zgadzam się z przedmówczynią :) właśnie wróciliśmy z rodziną z wakacji i... Gosia Super oferty i profesjonalna obsługa!!! (2) Bardzo polecam biuro Podróży LA PAUSA w Redzie, super oferty w bardzo dobrych... Katarzyna Tylko Safara (1) Serdecznie polecam każdemu Biuro Safara oraz pomoc pani Kaliny. Właśnie... Monika Tanie latanie (1) Często latam do Norwegii do pracy. Potrzebuje tanich biletów a w tym biurze... Mateusz wycieczka (1) Oferta, obsługa w tym merytoryczne przygotowanie pilota wycieczki na... Michał Justyna Chmielewska - opinia (1) miła i profesjonalna obsługa. Szybko i kompetentnie.Dobra oferta choć coraz... Justyna Chmielewska Agnieszka - opinia (1) Świadczone usługi są profesjonalne, duże zaangażowanie przedstawicieli biura... Agnieszka Wspaniała wycieczka (1) w dniach 22-27 czerwca ze współpracownikami pojechaliśmy na wycieczkę do... Ina świetna wycieczka (1) Witam :-) byłem w maju z tym biurem na wycieczce w Chorwacji. Świetni... Kacper Świetne biuro (1) w tym roku po raz pierwszy skorzystałyśmy z oferty biura. Wybrałyśmy i... Asia polecam (1) świetna obsługa w biurze. oferta BARDZO szeroka, każdy znajdzie coś dla... Marlena Super - POLECAM (2) Bardzo dobre biuro podróży - panowie doradzili rewelacyjny hotel, własnie... Tomasz z Rodziną wszystko tak jak właśnie być powinno (1) Pani Agnieszka wykazała się nie lada cierpliwością w pomocy szukania... Wąski Fantastyczne biuro (2) Korzystamy z usług biura Rospond już od 9 lat, a na tegoroczne wakacje mamy... Natalia i Danusia POLECAM (1) świetnie zorganizowane biuro, bardzo szeroka oferta. Hotel w jak mieszkaliśmy... minka Profesjonala obsluga (1) Kilkakrotnie korzystałam ja ,rodzina i znajomi wszyscy zawsze zadowoleni z... Dorota moje ulubione (1) Ulubione biuro, przekonujące ceny i najlepsze kierunki, co mnie jeszcze... markotna