Profesjonalizm (1) Corka spędziła na obozie w Stegnie na Camp4 Girls wspaniale wakacje. Firmę... Marzenna P. Polecam wszystkim (1) Szeroka oferta, wiele okazji cenowych, jak najbardziej polecam. gerald Kreta 2013 (1) Bardzo polecam Biuro Turystyczne, jestem w pełni zadowolona z pomocy, obsługi... Joanna
ewa - opinia (1) Gorąco polecam biuro All-Tourist. Bardzo fachowa i szybka obsługa.... ewa Polecam 100% (1) Polecam wszystkim biuro SAFARA Gracjana Wakacje na piątkę (1) Od zawsze najbardziej dla mnie liczyła się jakość a także zgodność tego co... karm obsługa masakra (1) To już kolejny raz kiedy ja lub ktoś z moich znajomych idzie do biura Itaki... marcin bardzo fachowe podejście do Klienta (1) Serdecznie polecam korzystanie z Biura Almatur. Pani Kasia i Pani Grażyna... Ewelina Super (1) Fantastyczna obsługa, kompetentna , pomocna, rzeczowa i do tego... Joanna ocena (1) zawsze spotykamy się z miłą i sprawną obsługą :) Sabina pełen profesjonalizm! (1) polecam to biuro podróży - pełen profesjonalizm, miłe podejście do Klienta i... monika najlepsze biuro podróży w Trójmieście :) (1) Mogę z czystym sumieniem polecić biuro ALMATUR. Nie raz korzystałam z usług... Wiki Po prostu niezawodni (1) Super biuro. Pomimo różnych zawirowań na rynku turystycznym oni trzymają się... callthelaw tak powinno być (2) Bez kitu! Przez telefon, w ciągu paru minut konkretnie i sympatycznie... Krzysztof Szewczyk Last minute najlepsze (1) Daję maksymalną ocenę, myślę, że zasłużoną. Polecam wyłapywanie ofert last... milosm polecam! trafione miejsce i dobra cena (1) Bardzo miła obsługa oraz profesjonalność i duża wiedza pracowników biura już... jula fachowo, miło i w najniższej cenie (1) Odkryłem to biuro zupełnie przypadkowo - niecały miesiąc temu. Gdybym... Tomasz M. Rąbka Zdrój 2013 19.07 - 01.08 (1) Syn wrócił zachwycony . Organizacja super dzieci się nie nudziły , czas... Mama i Tata Urlop Hurghada (1) Polecam biuro bez najmniejszych zastrzeżeń, wszystko dopięte na ostatni... Marzena Super biuro !!! (1) Przemiła kompetentna obsługa, szczerze wskazuje zarówno zalety jak i wady... Zadowolona urlopowiczka :)