SUPER BIURO!!! (1) Wszystkim polecam biuro ze względu na profesjonalizm, szeroką ofertę i... HANNA KLUCK OSTRZEGAM!!! (5) POWAŻNIE OSTRZEGAM PRZED KORZYSTANIEM Z USŁUG BIURA TRAPER. Mnie sprzedali... Rozalia Polecam w 100% (2) wielokrotnie korzystałem i korzystam z ofert wakacji oraz kolonii .Oby tak... Arek
Rewelacja (1) jeździmy razem od wielu lat, zwiedziliśmy już większą część Europy. Zawsze... Ania super!!! (2) Poszukiwacze Przygód z Gdańska to sprawdzone przeze mnie w tym roku biuro.... Kasia GORĄCO POLECAM BIURO ALL-Tourist i panią Kasię! (1) Pełen profesjonalizm - w zeszłym roku wraz z narzeczoną postanowiliśmy wybrać... Paweł Opinia o wycieczce (1) Biuro Podróży Prazevica było organizatorem naszej wspaniałej wycieczki na... Stanisława Głąb-Brandt moja ulubiona wakacyjna firma (1) zdecydowanie polecam zakup wycieczek w AAL-Tourist, nigdy nie polecą... Liz_ka POLECAM! (1) Współpracuję z biurem UNITUR już od 7 lat i uważam że jest ono godne... Weronika Wyjazd na mecz Realu Madryt (1) Perfekcyjnie zorganizowany wyjazd na mecz Realu Madryt. Profesjonalna obsługa... Darek Z jednym drobnym ale... (1) Grupa 36 gimnazjalistów rozlokowana w pokojach na pięciu piętrach stanowi... Ola Wyjazd na F1 (1) Korzystałem dwa razy z oferty Biura Sport&Travel i jestem bardzo zadowolony.... Michał Profesjonalna firma (1) Biuro podróży Sport & Travel podchodzi do obsługi klientów bardzo... Łukasz Kubaczyk Szczerze polecam! (1) Przegrane Gran Derbi w Barcelonie, pomimo wyniku sportowego, to najlepiej... Agnieszka P. Zetelna, przyjazna i profesjonalna usluga (1) W marcu ubieglego roku Pani Iwona zorganizozala nam wspanialy wyjazd do... Iwona Profesjonalne Biuro (1) Biuro podróży Sport&Travel to bardzo profesjonalna obsługa, sprawna... Dorcia Justyna - opinia (1) Polecam biuro - organizacja wyjazdu na mecze Ligi Mistrzów, pomimo krótkiego... Justyna Barca - Milan (1) Wyjazd został zorganizowany perfekcyjnie. Bilety dostarczono mi na czas, cały... Łukasz wyjazd na mecz FC Barcelona (1) Serdecznie polecam współpracę z biurem Sport&Travel. Organizacja całego... Małgorzata Profesjonalnie, ale i życzliwie (1) Chciałbym gorąco polecić wyjazdy z Sport & Travel. Niejednokrotnie... Korporacyjny