Wycieczka do Torunia (1 dzien) (1) Doskonale zorganizowana wycieczka. Juz na etapie planowania bardzo pomocne... SP 11 Wakacje 2012 (1) Polecam gorąco. Udało się spędzić niepowtarzalne wakacje w Turcji. Dzięki... below99 Polecam (1) Najlepsze biuro podróży z jakim moje dzieci jechały na kolonie, kadra... Katarzyna
Egipt/Tunezja (1) Od 3 lat korzystam tylko z tego Biura Podróży gdyż cenię jakość i... Arek Zdecydowanie polecam!!! (1) Skorzystaliśmy z oferty tego biura i byliśmy bardzo zadowoleni! Rzetelne... Patrycja Wycieczka do Chin i narty w Austrii (1) Tych wycieczek było nawet więcej w zeszłych latach. Od początku powstania... Robert pełen profesjonalizm! (1) Od lat korzystam z usług biura (p. Agnieszki) polecałam i rodzinie i znajomym... pat Wycieczka do Egiptu - 2012 (1) Tak jak Pani w biurze powiedziała, tak było. Hotel petarda, blisko morza,... Marcin Nie polecam!!!!!!!!!!!! (2) Widzę, że nie tylko ja jestem niezadowolona z obsługi tego biura...Państwo... Ona Klient to problem... (2) Biuro sprzedaje wycieczki zapewniajac pelna pomoc w razie jakichkolwiek... KAROLINA,MAGDA,PRZEMEK Jarosława - opinia (1) Bardzo miła i kompetentna Pani obsługująca biuro, szybko odpowiada na e-mail,... Jarosława Polecak w 100 procentach (1) W przyszłym roku również planujemy skorzystac z tego biura diana AAL-Tourist-Malediwy (1) POLECAM usługi p. Kasi- turystyczne oczywiście:) - podróż życia , nic tylko... Jolanta Kreta z AAL-TOURISTEM (1) Polecone przez pracowników All-Tourist oferty świetnych hoteli, wybór jednego... KasiaZ Terramolinos i Majorka (1) W 2012 bylismy ze Studiem Podróży w Costa del Sol - Terramolinos, było super,... Cezary Lipert POLECAM!!!!!!!!!!!!!!! (1) Miłe przytulne biuro, świetna obsługa, wybór wycieczek pod klienta wypada... Sara Polecam (1) Byłam z nimi w Berlinie, polecam godni zaufania bardzo udana wycieczka Joanna super sprawa!!!! (1) Moje dzieci poraz kolejny i w tym roku jadą ze Stokrotka na kolonie!!!!!!... Kasia Super biuro ;) (1) Gorąco polecam Aal-Tourist :) Miła, kompetentna i bardzo pomocna obsługa.... Marta Oby było więcej takich biur (1) Jeżdżąc od lat na wyjazdy zorganizowane, z doświadczenia wiem że Polacy... Marcin