Polecam ! (1) Bardzo profesjonalne podejście i miła obsługa. Szeroki wybór ofert. Poruszają... klient Wielki pozytyw (1) Bardzo profesjonalna, miła obsuga. Rewelacyjna cena ofert. Polecam wszystkim,... Sylwia Wczesna rezerwacja super (1) Wykupiłam wakacje w atrakcyjnej cenie, w tym roku do Grecji. W następnym... Anna
Rewelacja :) ! ! ! (1) Kolejny raz skorzystaliśmy z oferty AAL TOURIST jak zwykle obsługa na... Ola polecam Kompana (1) Witam. Polecam to Biuro Podróży. Przede wszystkim jasna i precyzyjna oferta,... nauczycielka48 POLECAM (1) Zdecydowanie polecam to biuro podróży / a byłem w niejednym/. Trafiłem tu... Paweł Nei Pori 2011 / Złote Piaski 2012 (2) Syn był dwukrotnie na obozach, jest zachwycony, my również. Wszystko zapięte... Sylwia bardzo fajne biuro podróży (1) Kupiliśmy w biurze wycieczkę na Dominikanę. Pani Agnieszka znalazła dla nas... amelka77 Biuro OK! (1) Polecam to biuro podróży ze względu na bardzo miła obsługę. Właścicielka... Tadeusz Polecam! (1) Z usług biura "My Travel" skorzystałam po raz pierwszy, ale na pewno nie... Marta Wizy do Rosji - polecam! (1) Dwukrotnie skorzystałem z usług tego biura. Dzięki pomocy biura bez... Zbigniew Polecam!! (1) Przemiła kompetentna obsługa, szczerze wskazuje zarówno zalety jak i wady... Kamyk Super polecam (1) biuro godne polecenia. super oferty zwlaszcza LM. korzystalem kilkakrotnie i... JR nie polecam (1) Właśiciel Biura nie liczy się z klientem.Z powodu awrii samolotu nasz wyjazd... narciarka Artur - opinia (1) Pierwszy raz pojechałem z Trampem za namową znajomych i śmiało mogę polecić... Artur Michau - opinia (1) Naprawde mile spędzony czas. Super Kadra ! Jednym słowem GORĄCO POLECAM !!! Michau Nie mam do czego się przyczepić (1) Z trampem jeżdżę dopiero od dwóch lat, wcześniej organizowałem wyjazdy na... Maciej Wakacje w Egipcie (1) Gorąco polecam! Wspaniały wyjazd, przepiękne miejsce i fantastyczna... Aleksandra Na narty z Trampem już szósty raz ! (1) Właśnie zarezerwowałam mój szósty wyjazd z Trampem. Mam nadzieję, że i tym... Ewa narty!!! (1) jeździłam, jeżdżę i będę jeździć z Trampem, bo znają się na rzeczy i mają... narciara