zima 2012 (1) Polecam szczegolnie osobom szukajacym fajnych wyjazdow zimowych na narty... Maria rewelacja (1) polecam wszystkim to biuro. jezdze z nimi od 2 sezonow z cala rodzina, moja... Agata nietuzinkowa oferta, świetni animatorzy! (1) Kazdy, kto lubi aktywny wypoczynek powinien skorzystać z obozu z psimi... MaWi
Rewelacyjni!!! (1) Zarówno kadra jak i organizacja wyjazdów jest rewelacyjna! Na tych wyjazdach... Kasia super (1) takiej propozycji oczekiwaliśmy- wreszcie dzieci i młodzież mogą spędzić... Franciszek Najlepsze Wakacje w Życiu (1) Rewelacyjna kadra! Czas wypełniony od rana do wieczora- nie nudziłam się ani... Miśka wreszcie!!! (1) Bardzo polecam! pełen profesjonalizm, dużo pozytywnej energii ładują w... mart Agusza - opinia (1) Bardzo rzetelna Firma, naprawdę polecam Agusza Znam to biuro od lat. (1) Kolejny sezon narciarski tym razem zaczynam w Livigno. Jestem pewien że znów... Krzysztof goraco polecam (1) bardzo ciekawa propozycja dla spędzenia ferii przez dzieciaków-zachęcam do... bozenka Super oryginalne pomysły na obozy (1) Witam, moja córka była bardzo zadowolona, ja równiez i na pewno skorzystam z... Mycha Godne polecenia :) (1) Solidna firma, odpowiedzialni ludzie. Dzieciaki bardzo zadowolone. Piotr&Ania Super Ekipa, Polecam! (1) Fajni, kreatywni odpowiedzialni ludzie, pełni entuzjazmu dla swojej pracy.... rob Mariusz i Ela - opinia (1) Polecam goraco! Wraz z rodzinka bralismy juz udzial w wydarzeniach... Mariusz i Ela Profesjonalna obsługa, ciekawe propozycje (1) Fajni, kontaktowi ludzie, dobra opieka dla dzieciaków i ciekawe programy.... Beata Wakacje (1) Dziewczyny pracujące w tym biurze są świetne!!! Odpowiedzą na każde pytanie,... Sylwia Dąbrowska Super biuro (1) Jeżdżę na wycieczki polecane przez to biuro od 4 lat. Zawsze to co usłyszałam... turystka Szczerze polecam!!! (1) Bardzo dziękuje p.Emilii i KAROLINIE za super wakacje rodzinne.... M i K.W. Najlepsze biuro podrózy (1) jedyne biuro podróży,które spełniło moje oczekiwania pod względem bardzo... Sylwia Sopot Jarek - opinia (1) Bardzo szybka obsługa, dobre ceny, FIRMA GODNA POLECENIA Jarek