Najlepsze biuro z jakiego kiedykolwiek korzystałam! (1) Same szóstki w każdej kategorii - zasłużone bo sprawdzone przy wielu... Kamilla K. Pokój Traper (3) Moja rodzina korzystała z noclegów, 7 dni. Byliśmy zadowoleni. Pokój... moja opinia Gorąco polecam! (3) Bardzo fajne biuro! Może nie mają mega tanich promocji ( bo wiemy co oznacza... Maciej Rogowski
godne polecenia (1) Bardzo profesionalna obsługa, super ceny i promocje, polecam akvi Polecam Biuro! (1) Już drugi raz z rzędu postanowiliśmy wyjechać na wakacje z biurem AAL Tourist... Zadowolony klient Biuro godne polecenia (1) Razem z Aal Tourist zwiedziłem już pół Europy latając z biletami od nich, a... Michał Polecam to Biuro!!! (1) Polecam wszystkim to biuro zwłaszcza Pana Michała Grzenia który zawsze służy... Grazyna super (1) super ula bardzo polecam (1) Własnie wraz z Rodzina wróciłam z wakacji w Turcji . Hotel polecony przez p.... Iwona zadowolona (1) Wrociłam niedawno z Grecji. Trochę się baliśmy, że coś może nie wypalić w... Cindy wczasy na Krecie (1) Polecam oferte i obsluge biura . Tanio bylismy na Krecie w hotelu Elpida .... Kroforek Polecam ! (1) Super obsługa przede wszystkim .. 2 razy byłem już na wakacjach za... Karolingio Polecam biuro Olivia (1) Małe, niepozorne biuro w centrum Gdańska, a wysłało mnie na niezapomniane i... Robson Egipt (1) Biuro godne polecenia,bardzo miła i fachowa obsługa.Zarówno pani Ania i pan... Aga Olivia Forever (1) Od kilku lat korzystam z usług biura tur.Olivia Forever .Bardzo miła i... Halina Szymecka Damian - opinia (1) Wszystkim polecam to Biuro Podróży. Pełen profesjonalizm, Pani Dorota... Damian Profesjonalne podejście do klienta, biuro godne polecenia (1) Korzystam po raz kolejny z usług tego biura. Pan Michał zawsze służy pomocą i... Joanna wakacje w Bułgari (1) Gorąco polecam. Wspanialy wyjazd, ktory zaoferowalo nam biuro Alventus.... MARZENA biwak (2) Super biwak z extra przygodami, naprawdę polecamy innym! W 2 dni aż tyle... szkoła Bardzo przyjazne i pomocne biuro. (1) Bardzo mila i sympatyczna obsluga. Nagla zmiana terminu powrotu nie stanowila... Tomasz