Polecam serdecznie biuro podróży (1) Korzystałam z usług przewozu autokarowego biura podróży Olivia bardzo szybka... Wysoka25 Daniel - opinia (1) Biuro godne polecenia, miła i fachowa obsługa potrafiąca wyszukać ofertę... Daniel WA_grac - opinia (1) korzystalem z uslug tego biura - lecielismy na Dominikane z Berlina -... WA_grac
Bezpiecznie i ciekawie (1) Mój syn już po raz trzeci brał udział w koloniach. Tym razem niestety ostatni... Barbara Polecam! (1) Trudno opisać wszystkie zalety za pomocą zwykłych słów. Widać, że to dla Pani... Katarzyna Tessmer Gorąco polecam !!! (1) Często korzystam z usług Olivia Forever, bo naprawdę warto. Bielty są w... Patrycja Opinia o Prazevica (1) Wyjeżdżając z tym biurem na wycieczkę Karpacz Praga 28 04 - 01.05.2012 nie... pracownik SP nr 2 w Redzie lucyna - opinia (1) Syn był z biurem Czerwińskiego na koloniach dwukrotnie. W zeszłym roku... lucyna Polecam (1) Juz nie po raz pierwszy korzystalem wraz z zona z uslug biura... Joanna Korczynska Polecam (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Pani Kalina pomaga wyszukać odpowiednią ofertę,... Daria Opinia o BTA PRAZEVICA (1) Nasza opinia o Biurze „Prazevica” z Gdańska jest bardzo krótka... Anna Skwierawska Karpacz (1) Dziękujemy :) Syn wrócił z kolonii zadowolony , uśmiechnięty . Miło wspomina... Gabi SUPER! (1) Z czystym sumieniem polecam to biuro! super obsługa - mają pojęcie o tym, co... malyGoh żabka - opinia (1) super obsługa, kompetencje i fachowość na 6 żabka Nei Pori- Grecja 2012 (2) Moja córka była w tym roku z państwa biurem na obozie w Grecji w Nei Pori,... mama uczestniczki Świetna i sprawdzona wycieczka! (1) Wróciliśmy właśnie z Majorki z hotelu Holiday Garden, gdzie mogliśmy... Ola Małgorzata - opinia (1) Polecam Biuro ! Super obsługa dziewczyny zawsze dobrze doradzą . Zawsze... Małgorzata Kolejny udany wypoczynek z Safarą (1) Serdecznie polecam BP Safarę podczas planowania podróży i wakacji. Super miły... Grzegorz Bąk POLECAM!!! POLECAM!!! POLECAM!!! (1) Bardzo miła, sympatyczna i profesjonalna obsługa. Można liczyć na fachową... madzia bardzo profesjonalna obsługa (1) W biurze Szczypta Świata wykupiliśmy wycieczkę do Egiptu. W sposób bardzo... Jola