Polecam (1) Bardzo polecam biuro Baltway! Miła obsługa,panie które tam pracują dużo... Anonim bardzo dobra oferta (1) Bardzo polecam oferta biura z uwagi na naprawde profesjonalna obsluge i wybor... Zbyszek Polecam!!! (1) W marcu razem z mężem byliśmy w Egipcie. Gorąco polecamy biuro Olivia Forever... Magda
Doskonałe rodzinne wakacje w Egipcie (1) Gorąco polecam, Alventus Travel, doskonała obsługa , komunikacja przy... Zadowolony Turysta Polecam !!! (1) Holandia - super wypoczynek dla dzieci!! POLECAM Mateusz Anonim - opinia (1) Wyjazd z pilotem Panią Martą, której profezjonalizm pozostawia wiele do... Anonim Run Your Skills (1) Serdecznie polecam! Na pewno ten obóz dostarczy Ci niezapomnianych wspomnień,... ~Justyna Bartosz - opinia (1) Warto pojechać ze względu na klimat, dobrą zabawę i przede wszystkim... Bartosz Świetne obozy (1) Bardzo polecam ofertę ChceJuzWakacje.pl. Obozy są prowadzone profesjonalnie,... Antek Tunezja 2012 - polecam (1) Bardzo pomocna pani Dorota w Redzie. Oferta zgodna z opisem mimo przesunięcia... Tomciog Dobry posrednik niemickich biur podrozy. (1) Polecieliśmy na Teneryfę - hotel Roca Nivaria - wybraliśmy wylot z Niemiec z... Roco12 Super Obsługa (1) ok 2 miesięcy temu kupiłam wycieczkę na Korfu w biuerze TUI w realu . Pracuja... Mirka Zdecydowanie na tak (1) obóz run your skills - pełen profesjonalizm, super ośrodek, kadra jak... Mikołaj Polecam bardzo! (1) Sam byłem na obozie Run Your Skills. Pozytywne treningi, potężny rozwój... Kodus dzieciaki zachwycone! (1) już teraz nie mogłabym posłać moich dzieci z innego biura na obóz, niż z... Anna W, Profesjonalny i bezpieczny wypoczynek (1) Szczególnie polecam , bogata oferta , wykwalifikowana i doświadczona kadra.... Lucyna Obozy dla każdego! (1) Gdy po raz pierwszy usłyszałem o obozach z ChceJuzWakacje.pl nie byłem do... Paweł Obóz Dancing Star!!! (1) Na początku, gdy zobaczyłem ofertę tego obozu nie byłem do końca przekonany... Grzesiek Super (1) Super oferta! Malo firm proponuje tak ciekawe wakacje dla dzieci, wysłaliśmy... Agata Świetne biuro - 24holiday (1) Szczerze polecam biuro 24 holiday! Obsługa naprawdę profesjonalna i... Aga_B