Tak! (2) Mój 8letni synek był w tym roku na kolonii organizowanej przez Wandrus. To... Krzysztof Wspaniale!!! (1) Najlepsze biuro podróży, co prawda lokalizacja mogłaby być lepsza, bo do domu... Sandra Bezpiecznie, przyjemnie i bezproblemowo (1) Znam firme o dobrych paru lat, i zawsze zadowolona jestem z jakosci uslug,... Dominika
DUŻY POZYTYW (1) Po powrocie chcielibyśmy podzielić się opinią z wyjazdu do włoch. wycieczka... Dorota Brak klimatyzacji (1) Podczas jazdy w autokarze wewnątrz panowała temperatura 30st. Wywoływało to... bear wycieczka (1) Bardzo profesjonalna obsługa,wyczerpujące informacje na każde zadane... Krystyna Rewelacyjny wypoczynek dla dzieci ! (1) Bez komputera i TV ! Jak za dawnych , naszych młodych lat :)) Na prawde można... kapsztad wszystko ok (1) bez zastrzeżeń, elastyczni ludzie z dużą znajomościa tematu jato Pełen profesjonalizm (1) Miła, kompetentna i bardzo pomocna obsługa. Bardzo dobry kontakt. Ceny... Rafał Długi weekend w Krakowie (1) Bardzo miła, profesjonalna obsługa. Wszystko dobrze zorganizowane. Przystępne... Marta Kotala Wszystko ok (1) Nie dawno wróciłem z drugiego mojego wyjazdu z tą firmą i z czystym sumieniem... Maciej K. zdecydowanie polecam (1) Generalnie, zdecydowanie polecam!:) to mój czwarty wyjazd z Trampem, a nie... Tomek wyjazd w Dolomity (1) obsługa Pań z biura trampa bardzo profesjonalna, udzielały informacji... mruczek SUPER!!!!!!!! (1) Panowie są super, czytałem opinie i nie chciało mi się wierzyć. Rewelacyjna... Karola wczasy sharm el sheik (2) Super wypoczynek w hotelu Regency Plaza z aqaparkiem , podgrzewane... Mirek Wolf1 Świetne biuro! (1) Super biuro i to w samym centrum Gdańska. Pozdrowienia dla przesympatycznej... Marek i Ewa Uwaga !!!!Placisz i nie jedziesz (3) UWAGA !!!OSZUSTWO!!!! 19czerwca2009 zarezerwowalem wycieczke dla... OJCIEC Jednoznacznie pozytywna :) (1) Nie ma co, profesjonaliści w każdym calu. W ubiegłym roku byłem z tym biurem... Artur ja jestem za (1) witam, już po raz drugi zaufaliśmy "dziewczynom z biura Tramp" i wyjechaliśmy... Emilia Już nie polecam (1) U góry wpisałem termin NIEskorzystania z usługi. Na niecałe dwa tygodnie... quack