Alventus Travel - operator Ecco Holiday - wycieczka Rodos 2011 (1) Witam, korzystałem z usług biura - wycieczka na Rodos. O ile touroperator,... Paweł Elżbieta - opinia (1) Biuro ma ciekawe i atrakcyjne oferty.Bardzo miła i profesjonalna obsługa.... Elżbieta Polecam!!! (1) Polecam!!! Paweł
Turcja (1) Spędziliśmy nie zapomniany urlop w Turcji , mimo że straciliśmy nadzieje na... Justyna i Andrzej Egipt, hotel Serenity Makadi Heights (1) Wróciłam z Serenity Makadii Heights 22 lipca 2011, hotel godny polecenia pod... Ela WIELKI POZYTYW!!! GORĄCO POLECAM TO BIURO PODRÓŻY!!! (1) W tym roku skorzystałem z usług Biura Podróży ALVENTUS TRAVEL i muszę... Wojtek polecam (1) Współpracę w biurem podróży Unitur wspominam bardzo dobrze. Wszystko... Alicja POLECAMY (1) Bardzo dobra obsluga! Widac zaangazowanie i indywidualne podejscie do kazdego... Asia i Michał Gorąco Polecam (1) Bardzo fajna i rzetelna obsługa która chce pomóc klientowi aby za rozsądne... Daniel JAK NAJBARDZIEJ POLECAM! (1) Czytając, co poniektóre opinie, zastanawiam się czy niektóre osoby nie... Weronika Polecam! (1) Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić usługi biura podróży Sport&Travel.... M Barcelona (1) Byliśmy w maju na meczu Barcelony z biura Sport & Travel i wszystko było... Krzysztof Rewelacja! (1) Z ręką na sercu polecam każdemu to Biuro Podróży. Pełen profesjonalizm,... Agnieszka POLECAM :) POLECAM :) POLECAM :))) (1) Serdecznie Polecam :))) Łukasz Feliksiak Grzegorz (1) wyjazd na mecz ManU- Chelsea - przelot, zakwaterowanie i bilet na mecz-... Grzegorz Piotrowski ZDECYDOWANIE POLECAM!!!! (1) W grudniu tamtego roku zgłosiłam się do Pani Iwony w celu wykupienia biletów... Martyns POLECAM ;D (1) Zakupiłam w Sport & Travel bilety na formułe 1. Wybór miejsc został mi... Jagna Jestem na tak! (1) Jak najbardziej polecam. Jak ktoś chce szybko i sprawnie załatwić sobie... Kibic SUPER (1) PROFESJONALNIE, SZYBKO Radosław Pawlicki super wczasy we dwoje i z rodziną (1) Z czystym sumieniem polecam to biuro.Panowie są oczywiście bardzo mili,ale... Małgosia Woronkowicz