Pełna profeska (1) Biuro w 100% kompetentne. wiedzą co robią i o czym mówią. Gorąco polecam nie... Robert SUPER BIURO (1) Serdecznie polecam wszystkim biuro SAFARA. Pani Kalina jest rewelcyjna.... Anna Nowicka nędzna obsługa (1) Oferta Triady była bardzo korzystna, mogłam wszystko załatwić przez internet,... spragnieni wakacji
Biuro podróży (1) Polecam Biuro AAL Tourist, Obsługa oferty bajka, Pani Beata i Katarzyna... Michał Grot Bardzo polecam wycieczki z tego biura! (1) Nie rozumiem poprzednich opinii, ktore nie do konca dobrze wyrazaja sie o tym... Tomasz Gdynia Dla zapracowanych (1) Korzystam z usług Aaltourist od 6 lat. Pracujące tam 2 panie wysyłają na... Beata warto tam zajrzeć (1) Naprawde polecam wszystkim którzy chcą spędzić wymarzone wakacje, zarówno tym... bartosz nie polecam (1) czar prysł po wpłacie pieniędzy! Często można również usłyszeć ze trzeba sie... Scek Zawiedziony Kilkakrotnie (1) Jezeli traficie do tego biura bedziecie zachwyceni ale wielkie rozczarowanie... TURYSTA Maroko - Agadir (1) W sierpniu b.r. razem z małżonką byliśmy w Maroku, w miejscowości Agadir.... D&K jestem zadowolona (2) Śmiało mogę polecić. Właśnie dzisiaj idę do Pań po raz kolejny po ciekawą... blablak :) POLECAM (2) CO TO ZA KOMENT NA DOLE? OLIVIA TRAVEL TO AGENT, A NIE PRZEWOŹNIK, TO NIE... ERNEST gorąco polecam (1) Polecam BP Ikatur, dobra oferta, miła, rzetelna obsługa. Dziękuję za... andrzej WYJAZD WLOCHY NARTY (2) PRZEWALACZKA !!! WYJAZD DLA 16 OSOB NIE ZOSTAL OPLACONY !!! PO DOJECHANIU DO... GRUPA Z KOSZALINA Biuro Safara (1) Bardzo profesjonalna obsługa,dyspozycyjność,błyskawiczny... Małgorzata Danuta - opinia (1) Komunikacja, profesjonalizm i bardzo miła obsługa powodują , że klient czuje... Danuta POLECAM! (2) Byłam z tym biurem podróży już 6 razy na kolonii i mogę je polecić w 100%.... Cysia PROFESJONALNA OBSŁUGA (1) Witam, szczerze polecam biuro Adi Travel i właścicielkę Panią Dorotkę.... Ania i Waldi Godziny otwarcia (1) Czy wiecie może do której otwarte jest biuro? Niestety, nie mogę nigdzie... xyz 100 % profesjonalizm ! (1) Polecam biuro zdecydowanie, obsługa w 100% profesjonalna, bardzo sympatyczna... Klaudia S.