jestem zadowolona (2) Śmiało mogę polecić. Właśnie dzisiaj idę do Pań po raz kolejny po ciekawą... blablak :) POLECAM (2) CO TO ZA KOMENT NA DOLE? OLIVIA TRAVEL TO AGENT, A NIE PRZEWOŹNIK, TO NIE... ERNEST gorąco polecam (1) Polecam BP Ikatur, dobra oferta, miła, rzetelna obsługa. Dziękuję za... andrzej
WYJAZD WLOCHY NARTY (2) PRZEWALACZKA !!! WYJAZD DLA 16 OSOB NIE ZOSTAL OPLACONY !!! PO DOJECHANIU DO... GRUPA Z KOSZALINA Biuro Safara (1) Bardzo profesjonalna obsługa,dyspozycyjność,błyskawiczny... Małgorzata Danuta - opinia (1) Komunikacja, profesjonalizm i bardzo miła obsługa powodują , że klient czuje... Danuta POLECAM! (2) Byłam z tym biurem podróży już 6 razy na kolonii i mogę je polecić w 100%.... Cysia PROFESJONALNA OBSŁUGA (1) Witam, szczerze polecam biuro Adi Travel i właścicielkę Panią Dorotkę.... Ania i Waldi Godziny otwarcia (1) Czy wiecie może do której otwarte jest biuro? Niestety, nie mogę nigdzie... xyz 100 % profesjonalizm ! (1) Polecam biuro zdecydowanie, obsługa w 100% profesjonalna, bardzo sympatyczna... Klaudia S. Nie polecam! zero kompetencji ze strony osoby zajmujacej sie sprzedażą biletów (3) brak kompetencji ze strony osoby sprzedającej bilet- Pani Agnieszki Janiak... odradzam SUPER (1) Obóz street dance w Poroninie, na którym była moja córka okazał sie strzałem... Aleksandra Owczarek SUPER!!! :) (1) Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu. Kadra niezwykle sympatyczna,... Klaudia Piotrowska amas - opinia (1) Z całego serca polecam !!! Miło, fachowo i przystępnie cenowo. Leciałam 2... amas RABKA-Zdrój (1) Jestem bardzo zadowolona z organizacji, profesjonalizmu całego Biura. Moje... Emi Darłówek - super kolonia (1) Moje dziecko kilkakrotnie jeździło na kolonie i jest to pierwsza kolonia , z... Anka Biuro godne polecenia! (2) W lipcu korzystałam z usług Biura Turystycznego Czerwiński Travel ;) Był to... Zadowolony uczestnik! Serdecznie polecam !!! (1) Witam, nazywam się Tomek i niedawno skorzystałem wraz z moją dziewczyną z... Tomek z Gdańska Rezygnazja z oferty Fiesta = obelga. ZECYDOWANIE ODRADZAM (2) Chciałem wyjechać z rodziną do Egiptu i postanowiłem niestety skożystać z... Niezadowolony Polecam wszystkim !!! (1) Witam wszystkich miłośników podróżowania! z biura podróży Olivia Forever... Karolina