turysta - opinia (1) Męczyli się ze mną 3 dni, ale w końcu udało się coś wybrać. turysta Studio Podróży (1) Z oferty Studia Podróźy Małgorzaty Nowak miałem przyjemność skorzystać aż... Marek Wołczyński Poleamy biuro podróży OLIVIA FOREVER (1) Jesteśmy bardzo wdzięczni za doskonale doradzony hotel w Egipcie... Ilona
Turcja (1) polecam to biuro,serdecznie,profesjonalnie,uczciwie, Sylwia dobre biuro (1) polecam, szybko, sprawnie, miło magdalena Polecam ! (1) Biuro ADI Travel różni się od innych tym, że jako priorytet nie stawiają... Sebastian O POLECAM (1) Gorąco polecam. Skorzystanie z usług biuro SAFARA, daje gwarancję, że wyjazd... Beata Polecam ! (1) Szczególnie polecam osobom, które nie mają czasu na wertowanie katalogów i... Beata Polecam gorąco (1) Pełen profesjinalizm. Serdecznie polecam. Nie ma sensu samemu się bawić w... TB Goraco polecam (1) Pani Dorota bardzo pomocna,cierpliwa i uprzejma.Korzystalam z uslug... Beata NAJPRAWDOPODOBNIEJ NAJLEPSI NA RYNKU (1) DUŻO PODRÓŻUJEMY ALE W KOŃCU MYŚLĘ ŻE ZNALAZŁEM DOBRE I PROFESJONALNE BIURO... TOMASZ Z RODZINĄ Polecam (1) Przedstawicielka Adi Travel w Redzie to osoba kompetentna w swojej... Wiesława Szczypior Zadowolona obozowiczka. (1) Ja jestem bardzo zadowolona z obozów Poszukiwaczy Przygód. Lubię aktywnie... Karolina Rewelacja!! (1) Polecamy Wszystkim którzy mają ochotę wybrać się na spokojny urlop!! Co... Wiktor Ledóchowski Doskonale ! (2) Szukałem z kolegami ofert LAST MINUTE i powiem szczerze przypadkiem trafiłem... Przemas Super biuro - gorąco polecam! (1) Korzystam z usług tego biura już od lat i nie mogę powiedzieć żadnego złego... T Super obsługa! (1) Polecam serdecznie salon Ecco Holiday we wrzeszczu. Przede wszystkim bardzo... Kinga Profesjonalne biuro. (1) Bardzo profesjonalna , miła obsługa .Nie tylko pomoc w wyborze oferty al duże... Kaczmarek Turcja :) (1) Pod koniec kwietnia byłam w Turcji, wycieczkę kupiłam w biurze Rospond , był... Kasia Profesjonalna i miła obsługa ! (1) Bogata oferta last minute, Ogromna pomoc w wyborze hotelu dla nas i dla... Wojciech