Nie polecam! zero kompetencji ze strony osoby zajmujacej sie sprzedażą biletów (3) brak kompetencji ze strony osoby sprzedającej bilet- Pani Agnieszki Janiak... odradzam SUPER (1) Obóz street dance w Poroninie, na którym była moja córka okazał sie strzałem... Aleksandra Owczarek SUPER!!! :) (1) Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu. Kadra niezwykle sympatyczna,... Klaudia Piotrowska
amas - opinia (1) Z całego serca polecam !!! Miło, fachowo i przystępnie cenowo. Leciałam 2... amas RABKA-Zdrój (1) Jestem bardzo zadowolona z organizacji, profesjonalizmu całego Biura. Moje... Emi Darłówek - super kolonia (1) Moje dziecko kilkakrotnie jeździło na kolonie i jest to pierwsza kolonia , z... Anka Biuro godne polecenia! (2) W lipcu korzystałam z usług Biura Turystycznego Czerwiński Travel ;) Był to... Zadowolony uczestnik! Serdecznie polecam !!! (1) Witam, nazywam się Tomek i niedawno skorzystałem wraz z moją dziewczyną z... Tomek z Gdańska Rezygnazja z oferty Fiesta = obelga. ZECYDOWANIE ODRADZAM (2) Chciałem wyjechać z rodziną do Egiptu i postanowiłem niestety skożystać z... Niezadowolony Polecam wszystkim !!! (1) Witam wszystkich miłośników podróżowania! z biura podróży Olivia Forever... Karolina Ginger - opinia (1) Dodatkowym atutem są przesymapatyczni obsługujący Panowie :) Ginger turysta - opinia (1) Męczyli się ze mną 3 dni, ale w końcu udało się coś wybrać. turysta Studio Podróży (1) Z oferty Studia Podróźy Małgorzaty Nowak miałem przyjemność skorzystać aż... Marek Wołczyński Poleamy biuro podróży OLIVIA FOREVER (1) Jesteśmy bardzo wdzięczni za doskonale doradzony hotel w Egipcie... Ilona Turcja (1) polecam to biuro,serdecznie,profesjonalnie,uczciwie, Sylwia dobre biuro (1) polecam, szybko, sprawnie, miło magdalena Polecam ! (1) Biuro ADI Travel różni się od innych tym, że jako priorytet nie stawiają... Sebastian O POLECAM (1) Gorąco polecam. Skorzystanie z usług biuro SAFARA, daje gwarancję, że wyjazd... Beata Polecam ! (1) Szczególnie polecam osobom, które nie mają czasu na wertowanie katalogów i... Beata Polecam gorąco (1) Pełen profesjinalizm. Serdecznie polecam. Nie ma sensu samemu się bawić w... TB