Polecam! (1) Witam! Postanowiłam dopisać swoją opinię, po tym jak zobaczyłam zdanie... Mama Turcja, Alania (1) Hotel super,wyżywienie super,obsługa ok,bardzo fajne wakacje.Na miejscu... Andrzej super biuro (2) Z polecenia koleżanki zgłosiłam się do biura "Fiesta" z mniej typową sprawą,... lucy
Zdecydowanie polecam (2) Od wielu lat korzystamy z usług tego biura. Biuro pośredniczyło w organizacji... Tadeusz SYCYLIA 2010 (2) Jestem jedną z uczestniczek tej koloni. To co zdarzyło się podczas tej koloni... niezadowolona :) (1) Bardzo fanastyczne biuro. Profesjonalna obsługa i dbanie o klienta. jestem... ewa wyjazd egzotyczny i wyjazd na narty (1) w marcu skorzystałam z dwukrotnie z usług Studia Podróży. Jestem bardzo... Jadwiga M. wspaniała obsługa (1) Bardzo profesjonalne i życzliwe podejście do klienta. Wyczerpująca... GranPablo POLECAM! (1) Polecam wszystkim Biuro Turystyczne Adi Travel w Redzie. W zeszłym roku... Małgorzata S. super!!! (2) szukalem z dziewczyna wakacji za dobra cene gdyz nasz budzet nie byl... Irys udane wakacje (1) Spośród szerokiej oferty ADI Travel zdecydowaliśmy się na Wyspy Kanaryjskie,... Rafał i Natalia rozczarowana (1) Jestem zszokowana kompletnym brakiem orgaznizacji, niesprawnym autokarem oraz... uczestniczka Snowball Super Biuro (1) Bardzo fajne biuro, kompetentna obsługa:)Polecam Kuba Rewelacja (1) Chłopcy się postarali, męczyłem długo i mam swoje wymarzone wczasy Jurek Super mniła obsługa w biurze podróży (1) Jeszcze tak miłej obsługi (i cierpliwej) nie spotkałem. Ostatnio siedziałem w... Krzysztof Pszczółka Polecam - SUPER BIURO! (1) Często korzystam z usług tego biura, kupuje bilety lotnicze, autokarowe,... Stały Klient narty- Włochy-Val di Sole (1) Oferta została skrojona na miarę,było rewelacyjnie,jesteśmy bardzo... Agnieszka Egipt (1) Byliśmy z tego Biura w Egipcie w Hotelu Sunrise Island View- cały wyjazd był... Andrzej Doczik Największy wyjazd narciarski i snowboardowy w Alpy BEZ UBEZPIECZENIA (1) Chciałbym przestrzec przed biurem, które chyba nie do końca zdaje sobie... freeboarder szybko, miło i tanio :) (1) Polecam kontakt z tym biurem w Redzie! bardzo miły kontakt przez gg, Pani... zadowolona klientka