rozczarowana (1) Jestem zszokowana kompletnym brakiem orgaznizacji, niesprawnym autokarem oraz... uczestniczka Snowball Super Biuro (1) Bardzo fajne biuro, kompetentna obsługa:)Polecam Kuba Rewelacja (1) Chłopcy się postarali, męczyłem długo i mam swoje wymarzone wczasy Jurek
Super mniła obsługa w biurze podróży (1) Jeszcze tak miłej obsługi (i cierpliwej) nie spotkałem. Ostatnio siedziałem w... Krzysztof Pszczółka Polecam - SUPER BIURO! (1) Często korzystam z usług tego biura, kupuje bilety lotnicze, autokarowe,... Stały Klient narty- Włochy-Val di Sole (1) Oferta została skrojona na miarę,było rewelacyjnie,jesteśmy bardzo... Agnieszka Egipt (1) Byliśmy z tego Biura w Egipcie w Hotelu Sunrise Island View- cały wyjazd był... Andrzej Doczik Największy wyjazd narciarski i snowboardowy w Alpy BEZ UBEZPIECZENIA (1) Chciałbym przestrzec przed biurem, które chyba nie do końca zdaje sobie... freeboarder szybko, miło i tanio :) (1) Polecam kontakt z tym biurem w Redzie! bardzo miły kontakt przez gg, Pani... zadowolona klientka rzetelność, uczciwość i profesjonalizm (1) Polecam wszystkim biuro podróży ADI Travel w Redzie. Poleciła mi je moja... Karolina B kamil - opinia (1) Domowa atmosfera, przesympatyczna obsługa kamil Robia ludzi w butelke! (1) Niestety premier tours robi ludzi w butelke... pojechalismy na genialny... sam PEŁEN PROFESJONALIZM!!!! (1) Profesjonalna pomoc w wyborze wycieczki! Mieliśmy juz upatrzony hotel, ale... Janina Zodowolony kolonista i jego rodzice:)Dominik.C (1) Moj syn w tym roku pojedzie trzeci raz na kolonie z biurem czerwiński... Bogumiła.C Odradzam, chociaż kiedyś polecałem. (1) krótko plusy: - ładna pogoda - fajne trasy - sympatyczni instruktorzy ... ale... q-maczka nie polecam kupowania biletów bez prawa zwrotu (1) miałam wykupione bilety wcześniejsze bez prawa zwrotu w Caraibian Air i... Ewa Szmit Bardzo dobre biuro (2) Polecam wszystkim. Byliśmy z tym biurem w Egipcie. Wszystko sprawnie, szybko.... Darek Pan Bardzo konkretny ,pomocny i UCZCIWY ! (1) Pan Bardzo konkretny ,pomocny i UCZCIWY ! Wycieczka była z pewnością... Grzegorz i Ewa polecam :):) (1) super obsługa miła i kulturalna ::) wycieczkowicze zdecydowanie polecam (1) Skorzystałem w ferie zimowe z zimowiska w Uni-Turze w Bukowinie Tatrzańskiej.... Krzysztof