rzetelność, uczciwość i profesjonalizm (1) Polecam wszystkim biuro podróży ADI Travel w Redzie. Poleciła mi je moja... Karolina B kamil - opinia (1) Domowa atmosfera, przesympatyczna obsługa kamil Robia ludzi w butelke! (1) Niestety premier tours robi ludzi w butelke... pojechalismy na genialny... sam
PEŁEN PROFESJONALIZM!!!! (1) Profesjonalna pomoc w wyborze wycieczki! Mieliśmy juz upatrzony hotel, ale... Janina Zodowolony kolonista i jego rodzice:)Dominik.C (1) Moj syn w tym roku pojedzie trzeci raz na kolonie z biurem czerwiński... Bogumiła.C Odradzam, chociaż kiedyś polecałem. (1) krótko plusy: - ładna pogoda - fajne trasy - sympatyczni instruktorzy ... ale... q-maczka nie polecam kupowania biletów bez prawa zwrotu (1) miałam wykupione bilety wcześniejsze bez prawa zwrotu w Caraibian Air i... Ewa Szmit Bardzo dobre biuro (2) Polecam wszystkim. Byliśmy z tym biurem w Egipcie. Wszystko sprawnie, szybko.... Darek Pan Bardzo konkretny ,pomocny i UCZCIWY ! (1) Pan Bardzo konkretny ,pomocny i UCZCIWY ! Wycieczka była z pewnością... Grzegorz i Ewa polecam :):) (1) super obsługa miła i kulturalna ::) wycieczkowicze zdecydowanie polecam (1) Skorzystałem w ferie zimowe z zimowiska w Uni-Turze w Bukowinie Tatrzańskiej.... Krzysztof polecam (1) miła obsługa, dużo ofert i tak dalej.. bardzo fajne biuro - polecam ! krysia nie polecam (1) mają rzeczywiście promocyjne ceny - nawet tańsze niż sam organizator....ale... kania Super, byle tak dalej:) (1) Chciałbym bardzo mocno polecić biuro 24holiday wszystkim!!!!!Włąsnie... Sławek z rodzinką tragicznie zorganizowany kulig (1) Wczorajszy wolny dzień postanowiliśmy spędzić z Mężem na zimowym kuligu.... Anna Podróże (2) fajna firma ludzie z pasją ciekawa oferta seweryn SUPER OBOZY:) (1) Polecam gorąco wszystkim mamom tego wspaniałego organizatora kolonii i... Jola narty w Livigno (1) wyjazd z dwugodzinnym opóźnieniem impreza przez całą podróż w obie strony(w... narciarz Polecam (1) Polecam przy org. imprez integracyjnych Adam Dobra firma . ale ? (4) Korzystałam z usług tego biura i ogólnie jest ok .Jedno mnie tylko martwi ,że... mika