Egipt Sharm El Sheikh (1) Spędziliśmy wymarzony urlop, stylowy hotel położony był nad zatoką.... Anna Uwaga, sprzedają wycieczki do jednego hotelu-lecicie do innego (1) Firma jako agent sprzedaje wycieczki biura Sun&Fun - najgorszego biura na... Sebos POLECAM 11 (1) SUPER BIURO, PROFESJONALNA OBSŁUGA, POLECAM SERDECZNIE WSZYSTKIM TYM KTÓRZY... PAULINA
To biuro to jakaś pomyłka!! (1) Pomyłką w tym biurze jest wszystko, poczynając od obsługi w postaci... Adrianna Super firma :) (1) Wszystkie usługi załatwiane są bardzo szybko i profesjonalnie. Organizacja... Andrzej UWAGA ...!!! (3) Nie polecam tego biura. Nie wiem co się stało - chyba dopadł ich kryzys.... isla zdecydowanie nie polecam (2) Włascicielka biura nie sympatyczna, nie odpowiedzialna i nie uczciwa. W... anna kolonia... (4) Obsługa w biurze-super.Program kolonii -bez zarzutów,ale pan Leszek(kierownik... mama REWELACJA (1) Z BILL-em jestem związana od 14 lat. To jak stare dobre małżeństwo. Ja jestem... Lusia suuuuuuuuuuuuuuper (1) Od lat wysyłamy swoją córkę na kolonie z tym biurem. Wcześniej była z innym... Jakub W. Polecam Panią Kamilę:)) (1) Polecam P. Kamile, miła sympatyczna zorientowana w temacie, a przede... Marek Nadzwyczajnie miła i kompetentna pomoc (2) Skrócie wyjaśnię co z naszym życiem zrobiła "Fiesta". Otóż 7 sierpnia był... Daniel i Julia Rewelacyjna wycieczka (1) Byłam na wycieczce szkolnej z tym biurem. Rewelacja!!! Młoda dziewczyna... Księżniczka Dzieci były zachwycone! (1) Jestem nauczycielką i korzystałam z usług Biura Bill wielokrotnie. Za każdym... Magdaa Łeba!!! (1) Zabrałam w tym roku młodzież do Łeby na zwiedzanie Parku Słowińskiego. Pogoda... Matylda Polecam gorąco (1) Polecam gorącą biuro Safara, a przede wszystkim przesympatyczną Panią Kalinę,... Marta z Warszawy Jestem na tak :) (1) Polecamy to biuro!Jesteśmy bardzo zadowoleni z wakacji. Świetny hotel, dobre... Katarina Super biuro (1) Korzystałam z oferty tego biura 2 razy + raz założenie karty euro 26.Jestem... :) SUPER!! (1) Dziękuje za poświęcony czas na nasze wybrzydzanie i marudzenie, jesteśmy tuż... Adam Warto polecić (1) Również byłem w Les 2 Alpes w tym samym terminie co magdavice. Co do... Mariusz Kargol