Zlewka na klienta (1) Obsługa może fajna, ale do czasu, gdy nie pojawią się kłopoty. . . Tak też... Niezadowoleni Wyjazd na narty (1) Ja ubezpieczyłam się przez stronę ubezpieczenia-na-narty.pl i nie żałuję.... szyszka Rewealcja ! (1) Kupiłem w tym biurze wycieczke do Egiptu. Miły Pan doradzil i polecil super... Tomasz
Polecam (1) Biuro ma ciekawe i atrakcyjne oferty..obsluga mila z bardzo profesionalnym... podrozniczka Polecam!!! (1) Szukałam wczasów na lato 2011, pojechałam do Wrzeszcza, bo tam kojarzyłam... Bożena Joanna Balicka - opinia (1) Obsługa jak najbardziej fachowa i przyjazna dla klienta. Biuro zadało sobie... Joanna Balicka polecam (1) polecam Emilia Super obsługa :)) (1) szybko i profesjonalnie,na każde pytanie odpowiedź,polecam wszystkim Leo Biuro na szóstkę! (1) Weekend lotniczy Rzym: 06.10-10.10. 2010, /Matimpex/ zaoferowany przez Panią... Basia Egipt Sharm El Sheikh (1) Spędziliśmy wymarzony urlop, stylowy hotel położony był nad zatoką.... Anna Uwaga, sprzedają wycieczki do jednego hotelu-lecicie do innego (1) Firma jako agent sprzedaje wycieczki biura Sun&Fun - najgorszego biura na... Sebos POLECAM 11 (1) SUPER BIURO, PROFESJONALNA OBSŁUGA, POLECAM SERDECZNIE WSZYSTKIM TYM KTÓRZY... PAULINA To biuro to jakaś pomyłka!! (1) Pomyłką w tym biurze jest wszystko, poczynając od obsługi w postaci... Adrianna Super firma :) (1) Wszystkie usługi załatwiane są bardzo szybko i profesjonalnie. Organizacja... Andrzej UWAGA ...!!! (3) Nie polecam tego biura. Nie wiem co się stało - chyba dopadł ich kryzys.... isla zdecydowanie nie polecam (2) Włascicielka biura nie sympatyczna, nie odpowiedzialna i nie uczciwa. W... anna kolonia... (4) Obsługa w biurze-super.Program kolonii -bez zarzutów,ale pan Leszek(kierownik... mama REWELACJA (1) Z BILL-em jestem związana od 14 lat. To jak stare dobre małżeństwo. Ja jestem... Lusia suuuuuuuuuuuuuuper (1) Od lat wysyłamy swoją córkę na kolonie z tym biurem. Wcześniej była z innym... Jakub W. Polecam Panią Kamilę:)) (1) Polecam P. Kamile, miła sympatyczna zorientowana w temacie, a przede... Marek