pozytyw w 100% (1) Pierwszy samodzielny tak długi i daleki (Rabka)wyjazd syna i od razu... D.Gabor Moje dziecko w znowu uwierzyło w kolonie (1) Bardzo dziękuję organizatorom za kolonie w Koniakowie. Moja córka każdą... Rodzic Polecam kolonie (1) Moja córka była w tym roku na obozie w Grecji i wróciła bardzo zadowolona.... a.k.
Polecam :) Biuro Podróży Safara (1) Polecam Wszystkim Biuro podróży Safara, wszystko jest w najlepszym... Mariusz Warszawa REWELACJA (1) Biuro prowadzone przez Panią Małgosię śmiało polecam osobom przede wszystkim... Małgosia FATALNIE !!! (3) Biuro w ogóle nie stanęło na wysokości zadania. Podczas NIBY wypadku na... Życzliwy super!! (1) Biuro Czerwiński Travel polecił mi kolega z pracy. Wybraliśmy z mężem kolonie... Jeden z zadowolonych rodziców Turcja- Kemer jak zwykle zadowoleni. (1) Dzieciaki wróciły bardzo zadowolone z rodzinnych wakacji w miejscowości Kemer... Radek nie polecam!!! (1) Najgorsze biuro podróży w trojmieście. ....Zapłaciłam za bilet w dwie strony,... neta Mega Extreme (3) Wyczieczka jednodniowa nie spełniła oczekiwań, na miejscu okazało się, że... nauczyciel zielona szkoła (1) 3 dni super atrakcji dla wszystkich. Profesjonalna organizacja dla prawie 100... nauczyciele Polecam fachową obsługę i duży wybór ofert. (1) Osobiście skorzystałam z wyjazdu do Turcji, było bardzo fajnie. klientka Bardzo fajne biuro (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Bardzo Polecam !!! Piotr pozytyw (1) Wsztystko w jak najlepszym porządku, polecam biuro i napewno z niego jeszcze... Monika Kowal szkolenie konf. (1) Polecam b. profesjonalni katarzyna jamci - opinia (1) Pani w biurze miła, ale jednak mało poinformowana. Przechwala, zwłaszcza... jamci Szczerze polecam!!! (1) Szczerze polecam to biuro. Profesjonalizm w każdym calu. Myśla za ciebie o... Zdob Polecam (1) Polecam pelen profesionalizm i mila cierpliwa obsluga , wszystko OK ! Tomasz Warto podjechac! (1) Warto podjechac do biura i porozmawiac z pania Ewa. Szybo znajdzie wycieczke... GIT Super obsługa! (1) W maju wybierałam się w podróż służbową do Japonii, by zapoznać się ze... Ślub Doskonały