pozytyw (1) Wsztystko w jak najlepszym porządku, polecam biuro i napewno z niego jeszcze... Monika Kowal szkolenie konf. (1) Polecam b. profesjonalni katarzyna jamci - opinia (1) Pani w biurze miła, ale jednak mało poinformowana. Przechwala, zwłaszcza... jamci
Szczerze polecam!!! (1) Szczerze polecam to biuro. Profesjonalizm w każdym calu. Myśla za ciebie o... Zdob Polecam (1) Polecam pelen profesionalizm i mila cierpliwa obsluga , wszystko OK ! Tomasz Warto podjechac! (1) Warto podjechac do biura i porozmawiac z pania Ewa. Szybo znajdzie wycieczke... GIT Super obsługa! (1) W maju wybierałam się w podróż służbową do Japonii, by zapoznać się ze... Ślub Doskonały Przemiła obsługa (1) Pani Kalina jest bardzo zaangażowana w dostosowanie oferty dla swoich... Ula Turcja (1) Wypoczynek znakomity. Hotel, plaża i posiłki baaardzo dobre. Z przyjemnością... Małgosia i Asia Doskonałe Biuro Podróży (1) W końcu ktoś postarał się słuchać czego potrzebuję i poświęcił odpowiednio... Krzysztof Gorąco polecam (1) Bardzo profesjonalna obsługa, ciekawe oferty, świetne promocje. Gorąco... Batrycja Serdecznie polecam biuro podróży SAFARA (1) Serdecznie polecam biuro podróży SAFARA Kasia Polecam to biuro!!! (1) WSZYSTKO, naprawdę WSZYSTKO powyżej oczekiwań. Widać, że ta praca to pasja P.... xy przekłamana oferta "Ekstremalne Kaszuby z parkiem linowym" bez parku linowego (1) Skorzystaliśmy z oferty "Ekstremalne Kaszuby" ( park linowy, strzelanie z... Anita Schleser Bardzo miło i konkretnie (1) Z pośrednictwa biura skorzystałam dwukrotnie. Pani z biura potrafiła doradzić... Ania oby tak dalej (1) miła obsługa, super doradztwo - wszystko się sprawdziło co oczekiwałem ,... m ch polecam (1) Ronilismy z nimi szkolenia w Warszawie, Zakopanem, Jatrzębiej Górze, w... Danus Wszystko O.K (1) Bardzo miła obsługa, rzetelne informacje, warte zaufania. Marian Polecam (1) Przyznam szczerze, że z pewnym niepokojem wybierałam się na wyjazd po... Kasia solidne (1) Solidne bo już sporo wyjazdów mam za sobą właśnie z tego biura. Także, fajne... Olga