Rewelacja (1) Oferta dopasowana idealnie to wymagań klienta,przesympatyczna obsługa.Szeroka... Agnieszka i Piotr bardzo profesjonalna firma (1) zawsze na czas, miła obsługa . ogólnie duży plus GG polecam firmę Autoway Polska (1) wszystko w najlepszym porządku, auto czyste, podstawione na czas pod hotel na... kastor
ŚMIAŁO POLECAM (1) Byłem w Egipcie, teraz kupuje Rodos na wakacje z tego biura a także wykupiłem... Grzegorz polecam (1) Z pośrednictwa biura skorzystałam dwukrotnie. Pani z biura potrafiła doradzić... rork EGIPT (1) Witam polecam ta biuro ,jako jedyne w trójmieście (odwiedziwszy latem... Anna Maria Ł. - opinia (1) Dziękuję za wspaniały weekend. Maria Ł. Panie są uprzedająco miłe, ALE.... (1) potem zaczynają się schody. Domagają się szybkiej wpłaty bo jest jakoby... Agbur_2005 Czechy (1) Byłem z tym biurem w Libercu. Świetny 4* hotel w bardzo dobrej cenie.... Marek Pełen profesjonalizm (1) Zdecydowanie polecam to biuro. ADI travel pomogło mi spełnić moje marzenia... Jarek Mieszane uczucia (1) Panie są bardzo miłe przy prezentacji ofert. Starają się znaleźć... quelle Wakacje na 5 (1) Po raz kolejny BEZ niespodzianek. Wakacje na Rodos- rewelka! Polecam biuro,... Krzysztof UDANE WAKACJE (1) W sierpniu skorzystalismy z oferty ADI Travel i wykupilismy wycieczkę do... DAREK PRAWIE okey (2) Uczestniczyłam w obozie do Francji organizowanym przez Czerwiński Travel.... obiektywna wszystko ok (1) wszystko ok, polecam mirosław serdecznie polecam (1) Kupilam w tym biurze wycieczke do Egiptu ,Hurghady.Wybor super, profesjonalna... iza badzo polecam (1) Jesli masz ochote zwiedzic ziemie swieta to wybierz sie tylko z tym biurem.... michal Wycieczka do Paryżą (1) To biuro nie powinno istnieć. Zakwaterowanie - hotel, a raczej schronisko... Turysta POLECAM!!! (1) Weszliśmy z mężem tak przyokazji, po drodze na zakupy. Planowaliśmy kupić... Katarzyna Musiał katastrofa (1) Panie w biurze owszem są miłe, ale tylko wtedy gdy chcesz kupić wycieczkę... xxx