Bardzo profesjonalna obsługa! Jestem zadowolona! (1) Korzystałam z nieco bardziej skomplikowanej obsługi - tzn. moje wymagania... Aleksandra Brzozowska SUPER OBSŁUGA (1) Polecam biuro w 100% Panie bardzo uczynne, pomogły dobrać ofertę pod moje... Grażyna Zdecydowanie TAK! (1) Polecam serdecznie! Biuro oferuje atrakcyjną ofertę w świetnych cenach (... Paulina
super! (1) polecam! swietna obsluga, dziewczyny dobrze mi doradzily wyjazd. Polecily mi... Asia ŚWIETNIE : ) (1) Kolonia na Sycylię była Wspaniała , fantastyczne towarzystwo , kadra ,... Katarzynka Pełne zaufanie :) (1) Pani Kalino - dziękujemy za poświęcony czas, za przemiłą i profesjonalną... Aśka i Sławek polecam! (1) W tym roku wybraliśmy Egipt. Ogólnie porównywaliśmy oferty różnych biur ale... Hania G super biuro (1) pozdrawiamy Pania Magde :) profesjonalizm w kazdym calu ;;;))) on Danka - opinia (1) Serdecznie polecam wyjazdy do Turcji ( i Egiptu- byłam w zeszłym roku) z... Danka pozytyw w 100% (1) Pierwszy samodzielny tak długi i daleki (Rabka)wyjazd syna i od razu... D.Gabor Moje dziecko w znowu uwierzyło w kolonie (1) Bardzo dziękuję organizatorom za kolonie w Koniakowie. Moja córka każdą... Rodzic Polecam kolonie (1) Moja córka była w tym roku na obozie w Grecji i wróciła bardzo zadowolona.... a.k. Polecam :) Biuro Podróży Safara (1) Polecam Wszystkim Biuro podróży Safara, wszystko jest w najlepszym... Mariusz Warszawa REWELACJA (1) Biuro prowadzone przez Panią Małgosię śmiało polecam osobom przede wszystkim... Małgosia FATALNIE !!! (3) Biuro w ogóle nie stanęło na wysokości zadania. Podczas NIBY wypadku na... Życzliwy super!! (1) Biuro Czerwiński Travel polecił mi kolega z pracy. Wybraliśmy z mężem kolonie... Jeden z zadowolonych rodziców Turcja- Kemer jak zwykle zadowoleni. (1) Dzieciaki wróciły bardzo zadowolone z rodzinnych wakacji w miejscowości Kemer... Radek nie polecam!!! (1) Najgorsze biuro podróży w trojmieście. ....Zapłaciłam za bilet w dwie strony,... neta Mega Extreme (3) Wyczieczka jednodniowa nie spełniła oczekiwań, na miejscu okazało się, że... nauczyciel zielona szkoła (1) 3 dni super atrakcji dla wszystkich. Profesjonalna organizacja dla prawie 100... nauczyciele