Dobre, sprawdzone (1) Fajna strona www.agmatour.pl. Mają wszystkich touroperatorów Itakę, Rainbow,... Adam Rewelacyjna obsługa (1) Pani prowadząca to biuro jest rewelacyjna. Miła, uprzejma. Z ogromną... Marta i znajomi pobyt sanatoryjny (1) Moi rodzice korzystali z pobytu sanatoryjnego w Krynicy Zdroju za... Dorota Olszewska
KMB wycieczki i wczasy tylko z tym BIUREM (1) Wyjechaliśmy z tym biurem do Egiptu .Było naprawdę super hotel AQua BLUE... LUI biuro ok (1) biuro ok ale miejsce boceheniec.j w andrzej Niezapłacony pobyt (3) Omijajcie Państwo to biuro podróży z daleka! Biuro pobiera opłatę od... Sanatorium Malwa wyjazdy rowerowe- opinie (2) poszukuje opinii na temat wyjazdów rowerowych organizowancyh przez biuro... Adrianna ADI Travel - 100% udane wczasy i wakacje !!! (1) Jesteśmy stałymi klientami Agencji Turystycznej ADI Travel. Obsługa na... Piotr i Mirka było super fajnie (1) Byłam z tym biurem w egipcie na swoje urodziny .polecono mi rewelacyjny hotel... Ania super (1) Treść opinii: reweklacja wprwdzie nie wyjechałem tak jak sobie zaplanowałem... Tomasz Uwaga! uzależnia! ;) (1) Byłam z Fiestą aż pięć razy (dwa razy w Egipcie, w Turcji, Tunezji i na... Magdalena gorąco polecam :) (1) jestem zachwycona Biurem Fiesta. mily sympatyczny kontakt profesjonalne... Tyna super wakacje (1) spędziłam fantastyczne wakacje na cudownym rejsie po karaibach. Biuro... monika Rewelacja (1) Oferta dopasowana idealnie to wymagań klienta,przesympatyczna obsługa.Szeroka... Agnieszka i Piotr bardzo profesjonalna firma (1) zawsze na czas, miła obsługa . ogólnie duży plus GG polecam firmę Autoway Polska (1) wszystko w najlepszym porządku, auto czyste, podstawione na czas pod hotel na... kastor ŚMIAŁO POLECAM (1) Byłem w Egipcie, teraz kupuje Rodos na wakacje z tego biura a także wykupiłem... Grzegorz polecam (1) Z pośrednictwa biura skorzystałam dwukrotnie. Pani z biura potrafiła doradzić... rork EGIPT (1) Witam polecam ta biuro ,jako jedyne w trójmieście (odwiedziwszy latem... Anna Maria Ł. - opinia (1) Dziękuję za wspaniały weekend. Maria Ł.