ciekawa oferta, dobra obsługa (1) wycieczkę kupowałam w sierpniu, pani mi szybko doradziła fajną ofertę, jestem... magda katastrofa (1) Panie w biurze owszem są miłe, ale tylko wtedy gdy chcesz kupić wycieczkę... urlopowiczka Tunezja (1) Dzięki miłemu Panu w biurze, wszystko dobrane tak, żeby nam pasowało, a co... Marta S.
biuro z przemiłą profesjonalną obsługą - polecam! (1) W lipcu rodzinnie lecieliśmy do egiptu korzystając z obsługi biura Czerwiński... ania rewelacja - zapoznaj się z moją opinią (1) Szanowni Państwo Chciałabym niezmiernie państwu podziękować za wspaniałą... AGNIESZKA Współpraca z biurem (1) Pragnę wyrazić swoje zadowolenie ze współpracy z Biurem Czerwiński Travel!... Edyta Wojciech Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam! Ania Turcja (1) Hotel dobrayny rewelacyjnie, bardzo miła obsługa, wszytstko zgodne z opisem... Klaudia i Łukasz Zdecydowanie nie polecam (1) Wycieczka była organizowana konkretnie pod zawody F1 na Hungaroringu, wobec... Regina Kobylańska mariahtigress - opinia (1) Szczerze polecam biuro MTtravel. Właściciel, pan Marcin, jest bardzo... mariahtigress Nie polecam jeżeli chodzi o loty do USA (1) Brak prawidłowych informacji ze strony biura na temat opłat dotyczących... Karolina taaaaaaaaaaaaa (1) To ja chyba miałam wyjątkowego pecha...Pani przez telefon owszem, miła, miała... Renata Bardzo dobry dobór oferty (1) Pani z tego biura bardzo szybko znalazła nam wycieczkę last minute, w bardzo... Adam Udane kolonie (1) Mój syn był uczestnikiem kolonii, organizowanych przez to biuro. Wrócił... Beata Rewelacja (1) Kolonia super zorganizowana. Dzieci są całkowicie bezpieczne. Kadra... Monika Bardzo Polecam !!! (1) BARDZO GORĄCE UDANE TANIE WSPANIAŁE WAKACJE !!! Wiktor i Paulina z Gdańska GORĄCO POLECAM (1) Od kilku lat korzystamy z rodziną z ich usług. Świetne panie, bardzo... joanna a jednak! (1) Juz prawie zarezerwowalismy wycieczke do egiptu z moja rodzina w innym biurze... pawel70 Udane wakacje w Hiszpanii z Grand Voyage! (1) Spedzilismy wspaniale 2 tygodnie w Andaluzji w Hiszpanii. Z pomoca pani Kingi... Natalia POLECAM (1) Biuro bardzo przyjazne dla Klienta, wakacje zaliczam do udanych, polecam zybi