Turcja (1) Hotel dobrayny rewelacyjnie, bardzo miła obsługa, wszytstko zgodne z opisem... Klaudia i Łukasz Zdecydowanie nie polecam (1) Wycieczka była organizowana konkretnie pod zawody F1 na Hungaroringu, wobec... Regina Kobylańska mariahtigress - opinia (1) Szczerze polecam biuro MTtravel. Właściciel, pan Marcin, jest bardzo... mariahtigress
Nie polecam jeżeli chodzi o loty do USA (1) Brak prawidłowych informacji ze strony biura na temat opłat dotyczących... Karolina taaaaaaaaaaaaa (1) To ja chyba miałam wyjątkowego pecha...Pani przez telefon owszem, miła, miała... Renata Bardzo dobry dobór oferty (1) Pani z tego biura bardzo szybko znalazła nam wycieczkę last minute, w bardzo... Adam Udane kolonie (1) Mój syn był uczestnikiem kolonii, organizowanych przez to biuro. Wrócił... Beata Rewelacja (1) Kolonia super zorganizowana. Dzieci są całkowicie bezpieczne. Kadra... Monika Bardzo Polecam !!! (1) BARDZO GORĄCE UDANE TANIE WSPANIAŁE WAKACJE !!! Wiktor i Paulina z Gdańska GORĄCO POLECAM (1) Od kilku lat korzystamy z rodziną z ich usług. Świetne panie, bardzo... joanna a jednak! (1) Juz prawie zarezerwowalismy wycieczke do egiptu z moja rodzina w innym biurze... pawel70 Udane wakacje w Hiszpanii z Grand Voyage! (1) Spedzilismy wspaniale 2 tygodnie w Andaluzji w Hiszpanii. Z pomoca pani Kingi... Natalia POLECAM (1) Biuro bardzo przyjazne dla Klienta, wakacje zaliczam do udanych, polecam zybi POLECAM (1) Pewnie niejedna osoba zastanawia się, czy zaufać internetowym biurom podróży.... Paulina Jestem bardzo zadowolony... (1) Miałem pewne wątpliwości co do rzetelności biura...w końcu funkcjonuje od... Marcin obsługa na minus (1) Nie korzystałam z oferty turystycznej biura, poszłam tam jedynie w celu... Jagoda Kiepska organizacja (1) Autokary jak na trasie Gdańsk-Warszawa a nie na 26h podróż. Piloci jadą w... A. Z całą pewnością nie polecam ... (1) Miałem dużą nie przyjemność spędzenia z tym biurem urlopu w alpach. Kiepskie... Mati Najlepsza na świecie lina!!! (1) Suuper Jest to najlepsze biuro podróży jakim kolwiek podróżowałem.Scania... Michał Godne polecenia (1) Wyjechałem z tym biurem na Last Minute do Egiptu. Było naprawdę fajnie.... Wojciech