SKANDAL (1) W dniu 24.03.2009 jechalem POLMAREM z Koln do Chojnic przy wsiadaaniu do... ernie26 Profesjonaliści (1) Super obsługa i bardzo pomocni ludzie tam pracują Sebastian Super Wakacje , Super Obsługa (1) Polecam to biuro!!! Fuerte
Val di Fiemme (1) 06.-15.02.2009 spędziłam fantastyczny czas na stokach Val di Fiemme razem z... Kamila Schwarz gringooooo (1) świetna organizacja wyjazdu !!!!!!!!! zaj..te imprezy towarzyszące (apre... karol Najlepsze na Chełmie! (1) Jak to dobrze, że jest takie biuro na naszym osiedlu. Stara się , dba o... Krystyna Bardzo polecam Agmatour (1) Właśnie wróciłem z Egiptu i muszę powiedzieć, że wakacje wypadły wspaniale.... Daniel24 :))) (1) Bardzo mila obsluga, Panie rewelacyjne, uwielbiaja sie targowac:)!!... Dagmara i Włodek polecam biuro (1) szybka i miła obsługa, konkretne informacje. krzysztof Super miła obsługa (1) Panie obsługujące klientów są ogromnie miłe i pomocne, udało im sie znalezc... Katarzyna Wyrzykowska godni polecenia (1) Biuro mimo,że samo nie miało poszukiwanej oferty - dojazd na narty do Włoch... Anna Kowalska rewelacyjne biuro (1) bardzo fajan atmosfera w biurze bardzo mila obsluga i bardzo cierpliwa :) to... mini Pierwszy wyjazd z tym biurem Wszystko bardzo profesjonalnie (1) Bardzo profesjonalnie i szybko Bardzo miłe Panie Agnieszka i Małgosia... Jet111 Suuper (1) Jest to najlepsze biuro podróży jakim kolwiek podróżowałem.Scania irizar na... Michał Fachowa i sympatyczna obsługa !!! (1) Jestem stałą klientką biura AGNES od ubiegłego roku. Wraz z rodziną a teraz i... Malgosia Marta - opinia (1) Skorzystałam pierwszy raz z usług biura w październiku i byłam zachwycona!... Marta Polecam ! (1) zdecydowanie. Panie dwoją się i troją abyznaleść najatrakcyjniejszą ofertę. Piotr OSZUSTWO-Wcześnijszy powrót bez zapowiedzi (1) Witam wszystkich serdecznie! Chcialbym w tym miejscu ostrzec wszytskich... Ula super biuro!! (1) zainteresowanie klientem...obsługa na wysokim poziomie...bardzi miła... wcieczkowicz POLECAM (1) bardzo fajne biuro.konkretna mila obsluga zawsze kazdemu dobrze doradzi i... natalia