Rewelacja (1) Kolonia super zorganizowana. Dzieci są całkowicie bezpieczne. Kadra... Monika Bardzo Polecam !!! (1) BARDZO GORĄCE UDANE TANIE WSPANIAŁE WAKACJE !!! Wiktor i Paulina z Gdańska GORĄCO POLECAM (1) Od kilku lat korzystamy z rodziną z ich usług. Świetne panie, bardzo... joanna
a jednak! (1) Juz prawie zarezerwowalismy wycieczke do egiptu z moja rodzina w innym biurze... pawel70 Udane wakacje w Hiszpanii z Grand Voyage! (1) Spedzilismy wspaniale 2 tygodnie w Andaluzji w Hiszpanii. Z pomoca pani Kingi... Natalia POLECAM (1) Biuro bardzo przyjazne dla Klienta, wakacje zaliczam do udanych, polecam zybi POLECAM (1) Pewnie niejedna osoba zastanawia się, czy zaufać internetowym biurom podróży.... Paulina Jestem bardzo zadowolony... (1) Miałem pewne wątpliwości co do rzetelności biura...w końcu funkcjonuje od... Marcin obsługa na minus (1) Nie korzystałam z oferty turystycznej biura, poszłam tam jedynie w celu... Jagoda Kiepska organizacja (1) Autokary jak na trasie Gdańsk-Warszawa a nie na 26h podróż. Piloci jadą w... A. Z całą pewnością nie polecam ... (1) Miałem dużą nie przyjemność spędzenia z tym biurem urlopu w alpach. Kiepskie... Mati Najlepsza na świecie lina!!! (1) Suuper Jest to najlepsze biuro podróży jakim kolwiek podróżowałem.Scania... Michał Godne polecenia (1) Wyjechałem z tym biurem na Last Minute do Egiptu. Było naprawdę fajnie.... Wojciech SKANDAL (1) W dniu 24.03.2009 jechalem POLMAREM z Koln do Chojnic przy wsiadaaniu do... ernie26 Profesjonaliści (1) Super obsługa i bardzo pomocni ludzie tam pracują Sebastian Super Wakacje , Super Obsługa (1) Polecam to biuro!!! Fuerte Val di Fiemme (1) 06.-15.02.2009 spędziłam fantastyczny czas na stokach Val di Fiemme razem z... Kamila Schwarz gringooooo (1) świetna organizacja wyjazdu !!!!!!!!! zaj..te imprezy towarzyszące (apre... karol Najlepsze na Chełmie! (1) Jak to dobrze, że jest takie biuro na naszym osiedlu. Stara się , dba o... Krystyna Bardzo polecam Agmatour (1) Właśnie wróciłem z Egiptu i muszę powiedzieć, że wakacje wypadły wspaniale.... Daniel24