Rewelacja (1) Oferta wycieczki została dobrana perfekcyjnie i błyskawicznie. Panie w biurze... Ela z rodziną :) wycieczka integracyjna połączona z survivalem (2) Survival super, całość sprawnie i dobrze zorganizowana............. uczestnicy wycieczki Wspaniałe wczasy dla Seniorów (1) W kwietniu wyjechaliśmy z mężem na wczasy do Andaluzji w ramach Senior Travel... Krysia i Henryk
HOTEL THALASSA SOUSSE (1) ...hotel bardzo ładny... ...w holu hotelowym, na tarasie jak i na zewnątrz... ...Zosia... Najlepsze biuro w 3city (1) Najlepsze biuro w 3city Paweł Czar pryska po wpłacie pieniędzy... (1) Zdecydowanie nie polecam i sami nigdy już nie skorzystamy.Pani Katarzyna... Ewelina Oferta nie była dokładnie taka jak w katalogu (1) Nie warto sie rozwodzic nad szczegołami, ale ja i zona bylismy mocno... Tomek wszystko bardzo na tak (1) Dogodna lokalizacja biura w centrum Gdańska. Sympatyczny kontakt z pomocną... Krzysztof PROFESJONALIZM (2) Tak jednym słowem można określić osoby pracujące w tym biurze. Bardzo miła i... Marzena Jaszczak Polecam! (1) Witam! Postanowiłam dopisać swoją opinię, po tym jak zobaczyłam zdanie... Mama Turcja, Alania (1) Hotel super,wyżywienie super,obsługa ok,bardzo fajne wakacje.Na miejscu... Andrzej super biuro (2) Z polecenia koleżanki zgłosiłam się do biura "Fiesta" z mniej typową sprawą,... lucy Zdecydowanie polecam (2) Od wielu lat korzystamy z usług tego biura. Biuro pośredniczyło w organizacji... Tadeusz SYCYLIA 2010 (2) Jestem jedną z uczestniczek tej koloni. To co zdarzyło się podczas tej koloni... niezadowolona :) (1) Bardzo fanastyczne biuro. Profesjonalna obsługa i dbanie o klienta. jestem... ewa wyjazd egzotyczny i wyjazd na narty (1) w marcu skorzystałam z dwukrotnie z usług Studia Podróży. Jestem bardzo... Jadwiga M. wspaniała obsługa (1) Bardzo profesjonalne i życzliwe podejście do klienta. Wyczerpująca... GranPablo POLECAM! (1) Polecam wszystkim Biuro Turystyczne Adi Travel w Redzie. W zeszłym roku... Małgorzata S. super!!! (2) szukalem z dziewczyna wakacji za dobra cene gdyz nasz budzet nie byl... Irys udane wakacje (1) Spośród szerokiej oferty ADI Travel zdecydowaliśmy się na Wyspy Kanaryjskie,... Rafał i Natalia