Goraco polecam (1) Pani Dorota bardzo pomocna,cierpliwa i uprzejma.Korzystalam z uslug... Beata NAJPRAWDOPODOBNIEJ NAJLEPSI NA RYNKU (1) DUŻO PODRÓŻUJEMY ALE W KOŃCU MYŚLĘ ŻE ZNALAZŁEM DOBRE I PROFESJONALNE BIURO... TOMASZ Z RODZINĄ Polecam (1) Przedstawicielka Adi Travel w Redzie to osoba kompetentna w swojej... Wiesława Szczypior
Zadowolona obozowiczka. (1) Ja jestem bardzo zadowolona z obozów Poszukiwaczy Przygód. Lubię aktywnie... Karolina Rewelacja!! (1) Polecamy Wszystkim którzy mają ochotę wybrać się na spokojny urlop!! Co... Wiktor Ledóchowski Doskonale ! (2) Szukałem z kolegami ofert LAST MINUTE i powiem szczerze przypadkiem trafiłem... Przemas Super biuro - gorąco polecam! (1) Korzystam z usług tego biura już od lat i nie mogę powiedzieć żadnego złego... T Super obsługa! (1) Polecam serdecznie salon Ecco Holiday we wrzeszczu. Przede wszystkim bardzo... Kinga Profesjonalne biuro. (1) Bardzo profesjonalna , miła obsługa .Nie tylko pomoc w wyborze oferty al duże... Kaczmarek Turcja :) (1) Pod koniec kwietnia byłam w Turcji, wycieczkę kupiłam w biurze Rospond , był... Kasia Profesjonalna i miła obsługa ! (1) Bogata oferta last minute, Ogromna pomoc w wyborze hotelu dla nas i dla... Wojciech Rewelacja (1) Oferta wycieczki została dobrana perfekcyjnie i błyskawicznie. Panie w biurze... Ela z rodziną :) wycieczka integracyjna połączona z survivalem (2) Survival super, całość sprawnie i dobrze zorganizowana............. uczestnicy wycieczki Wspaniałe wczasy dla Seniorów (1) W kwietniu wyjechaliśmy z mężem na wczasy do Andaluzji w ramach Senior Travel... Krysia i Henryk HOTEL THALASSA SOUSSE (1) ...hotel bardzo ładny... ...w holu hotelowym, na tarasie jak i na zewnątrz... ...Zosia... Najlepsze biuro w 3city (1) Najlepsze biuro w 3city Paweł Czar pryska po wpłacie pieniędzy... (1) Zdecydowanie nie polecam i sami nigdy już nie skorzystamy.Pani Katarzyna... Ewelina Oferta nie była dokładnie taka jak w katalogu (1) Nie warto sie rozwodzic nad szczegołami, ale ja i zona bylismy mocno... Tomek wszystko bardzo na tak (1) Dogodna lokalizacja biura w centrum Gdańska. Sympatyczny kontakt z pomocną... Krzysztof PROFESJONALIZM (2) Tak jednym słowem można określić osoby pracujące w tym biurze. Bardzo miła i... Marzena Jaszczak