Polecam !!! (2) Moja córka jeździ z tym biurem od dawna . Była i w Polsce i za granicą ( 2x... Beata z Kwidzyna POLECAM (1) Profesjonalna obsługa klienta. Oferta biura Baltway w pełni odpowiadała moim... Sara Sylwia - opinia (1) U Pani Grażyny kupuję wycieczki już od 4 lat i jestem bardzo zadowolona! Nie... Sylwia
super biuro (1) polecam korzystanie z biura baltway, profesjonalna obsuga, pracownicy... Jolanta SUPER OBSŁUGA (1) Dziękujemy za udany urlop. Razem z mężem byliśmy w Grecji, Pani Grażynka... Ewelina józek - opinia (1) Fajna Babka z tego biura wysłała mnie z żoną na najlepsze wakacje w życiu.... józek POLECAM !!! (1) Jak najbardziej polecam te Biuro Podróży ! Profesjonalna obsługa i duże... Anula89 Pani Grażynka najlepsza:) (1) Polecam wszystkim turystom, korzystamy z rodziną od kilku lat z biura Baltway... Asia POLECAM :) (1) Bardzo miłe, przyjemne biuro, świetnie doradzają. Wczasy były rewelacyjne,... Laura Profesjonalna obsługa i bardzo szybka:)) (2) Bardzo profesjonalna obsługa i bardzo szybka:)))polecam znajdywanie bardzo... Cezary Najlepsze biuro podróży w Trójmieście (1) Bardzo sympatyczna i profesjonalna obsługa. Na pewno zostaniemy stałymi... Łukasz NEWER EWER - snowball w les menuires (1) Organizacja-fatalna.Żaden element imprezy nie wyszedł zgodnie z planem(o ile... koala Marek - opinia (1) Zdecydowanie polecam Biuro Podróży SAFARA. Świetny kontakt, doradztwo,... Marek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Gorąco polecam. 14 letnia córka zachwycona. Od rana do wieczora nie mogłam... Marianna Super obsługa (1) Bardzo pomocni , super biuro bardzo polecam. Kupuję od nich ofertę trzeci raz... relaks Rewelacyjne ceny (1) Dreamtours sprzedaje wycieczki niemieckich organizatorów - byliśmy z nimi na... owidz75 jestem zadowolona (1) wybrałam się z tego biura na wycieczkę. teraz po powrocie mogę ich bardzo... magdalena Super Biuro:) !!!! (1) Polecam wszystkim. Bardzo dobre biuro i miła obsługa:) thx!!!!! Maciej Gorąco polecam (1) bardzo mili kierowcy szybko i bezpiecznie ogólnie duży + Karol.L Dobra oferta! (1) Co roku wyjazdy na święta, narty są udane bo wyjeżdżamy z Agma Tour:) Solidna... Artur