Nie wiem, skąd te negatywy? (1) Korzystałem z pośrednictwa tego biura dwukrotnie. Nigdy nie było żadnych... Andrzej tragedia (1) zakres wiedzy jaką reprezentuje względnie miła ruda pani z obsługi - mija się... Piotr Takie Studia Podróży muszą wiecznie trwać (1) Tylko dzięki ich podpowiedzi i ofercie mieliśmy cudowne wycieczki na Teneryfę... borysz1
Super oferta kolonii! (1) Moje dziecko było już na 3 koloniach - ostatnio znalazłam w internecie obozy... Maja REWELACJA (3) Dwójka dzieci świetnie spędziła czas, są bardzo zadowolone i już planują... Rafał K. Wynajmowałam auto na Krecie (1) wszystko super, auto pod hotelem, kontakt po polsku, polecam kasia nic dodać nic ująć .... (2) Miałam przyjemność korzystać z usług BTA PRAZEVICA 2 x na wyjazdach... Monika ... (1) Najbardziej zaj......ste biuro podróży jakie znam i nie ma co tu sie rospisywac wojtek.janek NAJLESE BIURO PODRÓŻY JAKIE ZNAM :)) (1) PAN MICHAŁ JEST NIEZASTĄPIONYM PRACOWNIKIEM FIRMY Z KTÓREJ ZA NAMOWĄ... MAŁGOSIA SITARZ liz - opinia (1) Sporo problemów natury organizacyjnej i średnio ogarnięte osoby w biurze...... liz Super (1) Jestesmy bardzo zadowoleni z wyjazdu na narty do rejonu ski amade w bardzo... Filip Aal Tourist (1) Super biuro - nigdy się nie przejechałem na polecanych i odbytych wycieczkach... D.J. Najwspanialsze !!! (1) Nie ma lepszego biura. Wspaniali, uśmiechnięci, życzliwi, pełni... Monika Narty Val di Sole - Włochy (1) Polecam Biuro bez żadnych zastrzeżeń! Pani Karolina w pełni oddana pracy i... Dorota Hotel AQUA BLU w Sharm Egipt (1) Cóż mam powiedzieć. Hotel suuuper Szczególne dla rodzin z dziećmi. Mnóstwo... Robert REWELACJA ! ! ! (1) KOLEJNY WSPANIAŁY URLOP I KOLEJNY RAZ DZIĘKI WSPANIAŁEJ EKIPIE Z AAL TOURIST.... Grzegorz & Family Świetne biuro (1) Przemiła obsługa i pomoc w wyborze idealnych wakacji :) Wrócę na pewno ! Kasia wyjazd na mecz FCBarcelona (1) Perfekcyjnie zorganizowany wyjazd na mecz FC Barcelona - Getafe. Fantastyczne... Doboro Nigdy więcej (1) Wszystkie wycieczki są ucinane na korzyść firmy, a nie wydłużane na korzyść... Pawel Rewelacja (1) Najlepsze biuro w Trójmieście. Super fachowa obsługa. Wszystkie informacje... Krystyna